Mooie residence aan de Adriatische kust
Zwembad met ligweide
Eigen opgang naar het strand
Mooi uitzicht op zee
Vetrekpunt naar Venetië op slechts 10 km
 • Beoordeling7.9
 • Bij het strand
 • Buitenzwembad
 • Porto Sole - kijk voor de beste deals bij:

  Vakantiepark Porto Sole, Adriatische kust en Veneto

  Residence Porte Sole; een fleurige residence aan de Adriatische kust met ruim zwembad én uitzicht op zee! Vanaf het parkje heb je directe opgang naar het strand.

  Op de landtong van Venetië grenzend aan zee ligt deze unieke residence. Vanaf het zwembad, dat omgeven is door fleurige mediterrane bloemen, heb je aan de ene kant uitzicht op de goede verzorgde vakantiewoning en aan de andere kant de Italiaanse zee met een fijn zandstrand, een ideale bestemming voor jonge gezinnen.

  Uiteraard is het goed toeven bij deze veelzijdige residence, maar wij raden onze gasten zeker aan om eens een kijkje te nemen in het gezellige Cavallino. Je vakantiegevoel komt echt boven als je op één van de terrasjes een Italiaans ijsje gaat eten of gaat genieten van een heerlijke Italiaanse maaltijd in één van de gezellige restaurantjes die Cavallino rijk is.

  Residence Porto Sole is ook een goed uitgangspunt voor een bezoekje aan het romantische Venetië; een tochtje in gondola of heerlijk slenteren door de kleine straatjes waar je tijdens uw zon-, zee- en strandvakantie ook nog cultuur kunt snuiven.

  Vakantieplezier voor het hele gezin op Residence Porto Sole!!!

  Boek Porto Sole via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Italië!