appartementen Porto Letizia

7.6
Heerlijk zwembad
Ontdek de omgeving per fiets
Prachtig uitzicht op het meer
Bezoek het prachtige Como
Volop animatie in juli en augustus
Porto Letizia - kijk voor de beste deals bij:
De Jong Intra Bekijk
prijs
Vacanceselect Bekijk
prijs


Over vakantiepark Porto Letizia, Lombardia

Slechts enkele kilometers over de Zwitserse grens en direct aan het meer van Lugano gelegen, bevindt zich Residence Porto Letizia. Heb je wel eens van het meer van Lugano gehoord? Een goed alternatief voor bijvoorbeeld het Gardameer.

Wel de prachtige natuur en de ligging direct aan het meer, niet de drukte van het Gardameer. Residence Porto Letizia is bij vele Nederlanders bekend en dat is niet voor niets. Het is een groot vakantiepark, maar daar merk je weinig van als je er bent want het terrein is ruim opgezet.

Deze ruim opgezette residence is de ideale plaats om te ontspannen. Zo is er veel groen, velden, winkeltjes, een zwembad en zelfs een echt doolhof! De groene omgeving, waarin deze luxe residence ligt, ademt een heerlijke rust uit en nodigt uit tot wandelingen.

In de omringende bergen zijn volop uitdagingen voor de wandelliefhebber.

Het nabij gelegen typisch Italiaanse dorpje Porlezza heeft een gezellige promenade langs het meer, terrasjes en leuke winkeltjes. Ook is een bezoek aan het mooie Lugano en het Comomeer zeker aan te raden. Op enkele kilometers tref je het mooie Comomeer met haar prachtige steden.

Boek Porto Letizia via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Italië!