Pineto

Club/familiepark
Direct aan zee
Verwarmd zwembad
Uitgebreid animatie- en sportprogramma
Bastia en de bekende Cap Corse
 • Beoordeling7.4
 • Bij het strand
 • Buitenzwembad
 • Bosrijke omgeving
 • Pineto - kijk voor de beste deals bij:
  Vacanceselect Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Pineto, Corsica

  Vakantiepark Pineto is een ruim opgezet en bosrijk park aan een heerlijk zandstrand, even ten zuiden van het gezellige stadje Bastia. Wat de voorzieningen betreft, die zijn hier volop aanwezig. Zo is er een uitgebreid animatieprogramma, een verwarmd zwembad (300m²) en een watersportcentrum. Altijd al naar Corsica gewild, wacht dan niet langer en boek nu jouw vakantie op dit mooie Franse einland.

  Het vakantiepark ligt in een 18 hectare groot natuurgebied, direct grenzend aan het strand. Hoewel het een openbaar strand is, wordt het bijna uitsluitend gebruikt door gasten van het park. De 299 gelijkvloerse woningen op het park zijn verdeeld over meerdere blokken en eenvoudig ingericht maar wel comfortabel.

  Ligging
  gelegen op ca. 400 meter van het centrum. De havenstad Bastia ligt op ca. 15 km. De Cap Corse met zijn ruige kustlijn ligt op ca. 61 km en de badplaats Saint Florent met de historische haven ligt op ca. 31 km. Afstand vanaf Utrecht ca. 1380 km.  Boek Pineto via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Frankrijk!