Nabij Pienza
7 vakantiewoningen
Visvijver
Zwembad, apart kinderbad en jacuzzi
Vroeger agrarisch bedrijf
Ligging in de panoramische Val dOrcia
Ruime tuin en visvijver
 • Beoordeling8.9
 • Buitenzwembad
 • Bosrijke omgeving
 • Bergen of heuvels
 • Palazzo Conti - kijk voor de beste deals bij:
  Vacanceselect Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Palazzo Conti, Toscane en Elba

  Midden in de Val D'Orcia, beroemd als een van de meest panoramische regio's van Toscane, ligt de Palazzo Conti. Een paleisje dat vroeger gebruikt werdt als agrarisch bedrijf maar tegenwoordig ruimte biedt aan 7 vakantiewoningen. Met een gezamenlijk zwembad en een eigen visvijver is er in de Palazzo genoeg te doen.

  Hou je meer van af en toe een dagtripje dan hoef je niet ver te rijden. Op nog geen 5 kilometer vind je Peinza, een middeleeuws dorp dat is opgenomen in de werelderfgoedlijst van UNESCO om zijn smalle straatjes en heerlijke terrasjes. Ook een bezoekje aan Montepulciano of Siena is zeker te adviseren!

  De omgeving
  Al rijdend door het landschap naar uw vakantiewoning zu je versteld staan van de natuurpracht van dit deel van Toscane. Achter elke groene, glooiende heuvel duikt een indrukwekkend middeleeuws stadje op. Eigenlijk zou je op elke hoek een fotostop willen maken. Uiteraard kun je vanuit uw accommodatie talloze hoogtepunten bezoeken; slenteren door de straatjes van Pienza, wijn proeven in Montepulciano, een bootje nemen op het Trasimeense meer en uiteraard een ijsje eten op het beroemde plein van Siena. Podere Palazzo Conti is een unieke locatie voor een geslaagde familievakantie!


  Boek Palazzo Conti via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Italië!