Recreatiemeer
Op de grens van Groningen en Drenthe
Gevarieerd animatieprogramma
Genoeg vermaak voor de kinderen
Wandelen en fietsen in een bosrijke omgeving
 • Beoordeling7.7
 • Bij het water
 • Binnenzwembad
 • Bosrijke omgeving
 • Pagedal - kijk voor de beste deals bij:
  Belvilla Bekijk
  prijs
  Roompot Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Pagedal, Groningen

  Naast het recreatiemeer de Pageplas vind je dit vakantiepark. Hierdoor is dit vakantiepark een perfecte plek voor de fervent visser. Maar ook kan je bij het recreatiemeer op het strand liggen, of op avontuur gaan met de kano. Ondanks dat je helemaal tot rust komt op dit park op de grens van Groningen en Drenthe, is er dus genoeg te doen! Beide provincies zijn zowel te voet als fietsend te ontdekken. Zo kan je al een prachtige fiets of wandel route maken door de bosrijke omgeving van dit park.

  Voor de kinderen is er een uitgebreid animatieprogramma waardoor deze zich niet snel zullen vervelen. Er wordt geknutseld, ze kunnen gaan lasergamen, discozwemmen of een van de andere talloze activiteiten. Natuurlijk kunnen ze zich ook prima vermaken zonder animatieteam, zo is er een goed sportveld voor volleybal, voetbal en basketbal.

  Omgeving van Vakantiepark Pagedal
  Vakantiepark Pagedal ligs aan de rand van het dorp Stadskanaal. Hier ben je dus zo om een hapje te eten, een terrasje te pakken of om te winkelen. Is het warm in de zomer? Ga dan voor verkoeling naar het DX adventurepark in Gasseltje, het grootste open waterpark van Nederland. Liever een dagje écht goed shoppen, ga dan een dag naar de stad Groningen. Bezoek dan ook meteen de beroemde martinitoren.

  Boek Pagedal via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Nederland!