Orsa Grönklitt

Dalarna - Het meren- en folkloregebied
Vlakbij het Orsa berenpark
Ideaal voor wandeltochten door de natuur
Vissen in het Orsa-meer
 • Beoordeling7.4
 • Buitenzwembad
 • Bosrijke omgeving
 • Orsa Grönklitt - kijk voor de beste deals bij:
  De Jong Intra Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Orsa Grönklitt, Zweden

  Vakantiepark Orsa Grönklitt ligt midden in het merengebied in de provincie Dalarna, Midden-Zweden. Een perfecte locatie voor lange wandeltochten, vissen in het meer van Orsa en natuurlijk het Orsa Berenpark, het grootste roofdierenpark van Europa.

  Het vakantiepark ligt op ca. 15 km ten noorden van het stugadorp Orsa Grönklitt, in de provincie Dalarna, op ca. 400 m hoogte. Omgeven door eindeloze bossen en visrijke meren en naast het Orsa Berenpark. Je kunt hier prachtige wandeltochten maken of het berenpark bezoeken. Het park bestaat uit 250 stuga's en appartementen. Deze stuga's en appartementen zijn modern en comfortabel ingericht. De stuga's zijn voorzien van een houtkachel.

  Op het vakantiepark Orsa Grönklitt vind je een snackbar, een pub en een winkeltje. Je kunt er midgetgolfen, er is een visvijver en je vind er kanoverhuur voor op het nabijgelegen meer.

  Tips voor de omgeving: het dorp Orsa Grönlit is het bezoeken waard, metzijn veel wandel-en kanomogelijkheden en het berenpark, waar beren, wolven en lynxen te zien zijn. Lieflijk zijn de mooie stadjes aan Siljanmeer. In Idre kunt u Nupeskärs Vattenfäll bezoeken, de hoogste waterval van Zweden. Noordelijk van Idre zijn enkele nederzettingen van de Sami, de inheemse bevolking van Zweeds Lapland. Op de hoogvlaktes eromheen grazen kuddes rendieren.

  Boek Orsa Grönklitt via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Zweden!