Oostappen Recreatiepark Droomgaard Oostappen vakantiepark

Vlakbij de Efteling
Subtropisch zwemparadijs
Natuurgebied Loonse en Drunense duinen
Familiepark
Bij natuurgebied
 • Beoordeling7.7
 • Zwemparadijs, aquapark
 • Wellness
 • Bosrijke omgeving
 • Oostappen Recreatiepark Droomgaard - kijk voor de beste deals bij:
  Oostappen Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Oostappen Recreatiepark Droomgaard, Noord-Brabant

  Vijfsterren vakantiepark Droomgaard ligt op loopafstand van attractiepark De Efteling en tegen Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen en is een ideaal gezinspark vanwege de vele faciliteiten voor jong en oud. In de omgeving van Kaatsheuvel liggen talrijke fiets- en wandelpaden die de mogelijkheid bieden om de bossen, de vennen en de uitgestrekte heidevlaktes te ontdekken. De steden Tilburg en 's-Hertogenbosch zijn gemakkelijk te bereiken voor een heerlijk dagje winkelen in Brabant.

  Het park beschikt over een verwarmd openluchtzwembad met waterglijbaan, apart kinderbad en ligweide en een subtropisch zwemparadijs met stroomversnelling, waterglijbaan, kinderbad, recreatieve sauna's en jacuzzi. Om te sporten zijn er ook genoeg faciliteiten op recreatiepark Droomgaard o.a. springkussen, tennisbanen, voetbal- en volleybalveld, minigolf en er is een fiets- en skelterverhuur. Er is tevens een supermarkt aanwezig.

  Op het park is een restaurant, snackbar, ijssalon en een gezellig café. Voor de kinderen is er een Kid's Club met iedere keer weer leuke activiteiten.

  Op korte afstand van De Efteling en het prachtige natuurgebied Loonse en Drunense duinen ligt Vakantiepark Droomgaard. De prachtige natuur rondom het park leent zich uitstekend voor het maken van mooie fietstochten en wandelingen. De Efteling ligt op ca. 2,5 km.

  Boek Oostappen Recreatiepark Droomgaard via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Nederland!