Oostappen Recreatiepark De Berckt Oostappen vakantiepark

Subtropisch zwemparadijs
Sportvelden en speeltoestellen
Diverse horecavoorzieningen
Recreatie voor kinderen en tieners
 • Beoordeling7.9
 • Zwemparadijs, aquapark
 • Wellness
 • Bosrijke omgeving
 • Oostappen Recreatiepark De Berckt - kijk voor de beste deals bij:
  Oostappen Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Oostappen Recreatiepark De Berckt, Limburg

  Op loopafstand van de Maas ligt vakantiepark De Berckt. De sprookjessfeer uit de Middeleeuwen vind je hier letterlijk. Vele kastelen en uitgebreide landgoederen vind je in de schitterende Maasvallei. Het Limburgse Baarlo roept een feeënrieke sfeer op. Het recreatiepark is 42 hectare groot en biedt voor elk wat wils; liefhebbers van rust, ruimte en vertier komen hier zeker aan hun trekken. Het kastelenthema is terug te vinden in het subtropisch zwemparadijs en buiten kunnen de kinderen heerlijk spelen in het grote speelkasteel.

  Het subtropisch zwembad met Waterspugende Draak (reuzenglijbaan), Gekke Slotgracht (wildwaterbaan), Kaptein Ed's Piratenschip (kinderbad), hotwhirlpool, Turks bad, recreatieve sauna, relaxruimtes, Drakeneiland en herberg het Silveren Paerdt heeft veel te bieden. Voor de sportieve vakantievierder is er een tennisbaan, jeu de boulesbaan, voetbal-, basketbal- en volleybalveld, verhuur voor fietsen en skelters en een midgetgolfbaan. Er is een supermarkt op het park aanwezig. Kortom je komt hier als actieve gast niets te kort.

  Honger? Geen probleem het park beschikt over een eigen restaurant en snackbar. Verder is er een gezellige bar aanwezig.

  Bezoek vanaf het park de prachtige omgeving. Steden als Venlo, Roermond, Maastricht en Oberhausen zijn zeker een dagtrip waard. Veerder ligt het Movie Park in Bottrop ligt op korte afstand. Dagen tekort wanneer je vakantie viert op vakantiepark de Berckt.

  Boek Oostappen Recreatiepark De Berckt via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Nederland!