Direct aan het strand bij Omaha Beach
Natuurpark
Watersportcentrum
Animatieprogramma in juli en augustus
 • Bij het strand
 • Bosrijke omgeving
 • Omaha Beach - kijk voor de beste deals bij:
  Vacanceselect Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Omaha Beach, Normandië

  Vakantiepark Omaha Beach is heerlijk rustig gelegen in een beschermd natuurgebied, direct aan het historische ‘Omaha Beach'. Dit vakantiepark ligt op een lokatie waar je in de huidige tijd zeker geen bouwvergunning meer zou krijgen. Alles op dit park staat dan ook in het teken van de natuur, het aanbod aan faciliteiten is beperkt en de accommodaties ogen eenvoudig. De schoonheid van de directe omgeving maakt van dit park echter een echte parel aan de Normandische kust. Kom ook volledig tot rust en laat je verrassen door de schitterende omgeving.

  Hoewel het aantal voorzieningen op het park beperkt is, hoef je je hier zeker niet te vervelen. Je vind hier bijvoorbeeld:
  · fitnessruimte
  · een watersportcentrum
  · een bar & restaurant

  Voor de kinderen is er ook het nodige te beleven, zij kunnen zich uitleven in, op of bij
  · de recreatie en speelruimte
  · het strand
  · het animatieprogramma

  Het park ligt midden in een groot natuurgebied. De directe omgeving leent zich uitstekend voor watersporten, strandzeilen of fietsen en wandelen. Met de auto rij je naar de beroemde landingsstranden en musea over de 2e wereldoorlog. Ook een bezoek aande ‘Mont Saint-Michel’ mag natuurlijk niet ontbreken. Vakantiepark Omaha Beach is een oase van rust in het moderne hectische leven, ontdek nu zelf het moois dat Normandië te bieden heeft. De prima mix tussen enerzijds vertier en anderzijds volledige rust maken van dit park een absolute aanrader voor zowel de actieve vakantieganger als voor de rustzoeker.

  Boek Omaha Beach via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Frankrijk!