Op steenworp van het zandstrand
Fitnesszaal
Mooi zwembad en sauna
Lekker eten in het restaurant op het park
 • Bij het strand
 • Buitenzwembad
 • Wellness
 • Nakara - kijk voor de beste deals bij:
  Vacanceselect Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Nakara, Languedoc-Roussillon

  De ligging van vakantiepark Nakara is ideaal want het strand ligt maar een 150 meter van het park. Op het ruim opgezette park is alles aangepast aan de vakantieganger van deze tijd. Het zwembad ligt centraal op het park tussen de verschillende gebouwen in. De in totaal 139 appartementen en villa’s zijn in diverse gebouwen van verschillende hoogte, verdeeld over het terrein te vinden. Heerlijk genieten aan de Middellandse Zee in de Languedoc-Roussillon!

  Totaal 14 kilometer strand, en dat op maar 150 van het vakantiepark Nakara! Wat zullen de kinderen het naar hun zin hebben. Na een heerlijke dag misschien ’s avonds nog even lekker naar de sauna, de hamam of in de jacuzzi… Veel mogelijkheden om een fantastische vakantie te vieren in een rustige en prachtige omgeving. Niet ver van het vakantiepark ligt het beroemde Cap d’Agde. Zelfs de Grieken en Romeinen hadden deze plaats al ontdekt! Geniet van dit stukje Frankrijk aan de Middellandse Zee!

  Tijdens de warme dagen lekker zwemmen in de zee en bij mindere dagen in het zwembad! Zandkastelen bouwen, spelen in de golven of lekker voetballen op het strand… Of misschien een uitstapje naar het pretpark in Agde, naar het aquarium of lekker flaneren langs de haven met prachtige jachten? Ach, in de streek is zoveel te doen! Vergeet niet om eens een tochtje te maken naar het achterland. Leuke plaatjes en prachtige landhuizen en kastelen zijn hier in overvloed te vinden!

  Het restaurant op het vakantiepark heeft lekkere gerechten op de kaart staan. Maar je kan natuurlijk ook gewoon op het balkon of terras van je appartement aan tafel gaan. In het nabijgelegen Cap d’Agde zijn genoeg verschillende restaurants te vinden, ook met heerlijke streekgerechten zoals verse vis of mosselen. Maar natuurlijk is het ook heerlijk om zelf te koken en te genieten op jouw balkon of terras!

  Dit gedeelte van de Languedoc-Roussillon ligt heel centraal. Daarom zijn er heel veel uitstapjes te maken. Naast Cap d'Agde enkele plaatsen die de moeite waard zijn om te bezoeken: Sète, Montpellier, Béziers, Pézenas… en de verder gelegen steden Carcassonne of zelfs Barcelona! Voor het hele gezin zijn hier veel activiteiten in de buurt. Leuk om eens een boottocht te maken op het Canal du Midi of het meer van Thau, te midgetgolfen of een van de musea te bezoeken. En natuurlijk kan je een van de vele wijnkelders bezoeken en uitleg krijgen of de wijngeschiedenis in de omgeving van Cap d'Agde. Souvenirs kan je altijd op een van de vele marktjes kopen, leuk om nog eens terug te denken aan je geslaagde vakantie!

  Boek Nakara via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Zuid Frankrijk!