Familievriendelijk
Met zwembad
Gratis Wifi
 • Bij het strand
 • Binnenzwembad
 • Bergen of heuvels
 • Nairn Lochloy - kijk voor de beste deals bij:
  De Jong Intra Bekijk
  prijs


   

  Accommodatie op Nairn Lochloy

  Vakantiepark Nairn Lochloy, Schotland

  Ben je op zoek naar een fijn vakantiepark aan de kust van Schotland? In het Noorden van de Highlands en niet ver van het strand ligt Nairn Lochloy. Een fijn kindvriendelijk vakantiepark van waaruit je Iverness en Loch Ness kunt bezoeken. Op het park zijn diverse voorzieningen zoals een bar met restaurant een supermarktje.

  Kindvriendelijke voorzieningen in Schotland
  En voor de kinderen is er een verwarmd binnenbad waar ze heerlijk in het water kunnen spelen, terwijl hun ouders een sauna nemen. Ook kunnen ze samen met vriendjes afspreken in de speeltuin. Tegen betaling worden er diverse activiteiten zoals animatie en minigolf aangeboden.

  Nairn is een gemoedelijk plaatsje dat gunstig gelegen is in de Schotse Hooglanden. Het heeft een leuk centrum en haventje. Het strand en een mooi park liggen binnen handbereik. Vanuit Nairn kun je dagjes uit plannen naar Clava Cairns, Cawdor Castle en Brodie Castle. Inverness en het beroemde Loch Ness liggen eveneens in de omgeving.

  Faciliteiten
  Receptie, bar, restaurant, minimarkt, verwarmd binnenzwembad met kinderbad, sauna en speeltuin. Gratis wifi. Tegen betaling: animatie, minigolf en wasserette.

  Boek Nairn Lochloy via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Groot-Brittannië!