5 sterren vakantiepark
Recreatieteam voor alle leeftijden
Binnenbad en bowlingbaan
Binnenspeeltuin
Restaurant op het park
Wandelen en fietsen
Hellendoorn, Slagharen en Apenheul
Diverse accommodaties, houten boomhut
 • Beoordeling7.7
 • Bij het water
 • Binnenzwembad
 • Bosrijke omgeving
 • Molke - kijk voor de beste deals bij:
  Belvilla Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Molke, Overijssel

  Aan het kabbelende riviertje de Regge, omgeven door een prachtig landschap en rustieke Twentse boerderijen ligt het Vakantiepark Mölke. Het sfeervolle park biedt moderne bowlingbanen en veelzijdige voorzieningen, zoals de binnenspeeltuin en het verwarmde zwembad. Mölke zorgt het hele jaar door voor een plezierig, ontspannen en onvergetelijk verblijf voor de gasten, in een verassende en natuurlijke omgeving.

  In de omliggende Reggestreek is veel te beleven, breng een bezoek aan Avonturenpark Hellendoorn of Attractiepark Slagharen. Hanzestad Deventer ligt op ca. 38 km. Liefhebbers van de natuur komen aan hun trekken in het natuurgebied de Sallands Heuvelrug. Of maak een tochtje in een fluisterboot. Verder kun je heerlijk relaxen op het strandje bij de rivier de Regge.

  Volop leuke activiteiten op vakantiepark Mölke
  Iedere vakantieperiode staat het enthousiaste animatieteam weer klaar om jong en oud te vermaken met elke avond het meeleeftheater, natuurlijk de wekelijkse familiebingo, veel sport en spel, het traditionele broekhangen boven de Regge en veel meer! De omgeving van het vakantiepark is afwisselend, je proeft de Twentse gastvrijheid tijdens een heerlijke wandeling of eindeloze fietstocht door de prachtige omgeving van de Reggestreek. Het visrijke riviertje de Regge kronkelt door de omgeving en langs de oevers zijn mooie fietspaden en wandelpaden aangelegd.

  Kamperen en glampen het kan hier allemaal
  Kom kamperen met je eigen tent of caravan of huur een mobile homes, chalets of Reggehooibergen met privésauna. Vakantiepark Mölke biedt voor elk wat wils.

  Boek Molke via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Nederland!