• Beoordeling7.5
 • Bij het water
 • Molecaten Park Kruininger Gors - kijk voor de beste deals bij:
  Molecaten Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Molecaten Park Kruininger Gors, Zuid-Holland

  Molecaten Park Kruininger Gors aan het watersport gebied Brielse Meer is het grootste recreatiepark van Nederland. Al meer dan vijfenzestig jaar komen gezinnen uit de Randstad hier voor hun weekenden en vakanties. De vele laantjes en veldjes maken Molecaten Park Kruininger Gors tot een gezellig recreatiepark met een vrolijke sfeer. 'Het Gors' heeft eigen zandstranden aan het Brielse Meer. Er zijn ligplaatsen voor kleine boten en een trailerhelling, vanwaar je direct het meer op vaart.

  Hou je van rondreizen per fiets of te voet en logeer je dan graag op een camping voor één nacht (of twee)? Dan biedt de eenvoudig ingerichte trekkershut op Kruininger Gors uitkomst. Na je tocht over eiland Voorne en door het Voornes Duin kun je direct jouw trekkershut betrekken. Na een verfrissende douche in het sanitairgebouw kun je op het park inkopen doen bij de supermarkt of een lekker hapje gaan eten in 'Het Gorsaviljoen'.

  Door het brede animatieaanbod is Molecaten Park Kruininger Gors een geschikte vakantiebestemming voor jong en oud. ‘Molecaten Kids’ is met name leuk voor de jongste gasten. Kinderen kunnen gezellig knutselen, mee doen aan speurtochten en (strand-)spelen en genieten van het meeleeftheater met Ka en Mo. Oudere jeugd en volwassen kunnen door 'Molecaten Sport' deelnemen aan uiteenlopende sporten, zoals het pannatoernooi en het kajakken op het Brielse meer. ‘Molecaten Jeugd’ is speciaal voor tieners. Het programma hiervoor wordt in samenspraak met de aanwezige jeugd gemaakt, zodat het aanbod aansluit bij hun wensen. Iedereen zal zich met ‘Molecaten Familie’ tijdens de vele muziekavonden en disco’s goed kunnen vermaken. Uiteraard ontbreken de bingo, braderie, kermis en het circus ook niet!

  Om de hoek bij Rotterdam - verborgen achter Europoort - ligt op eiland Voorne 'Voornes Duin'! Een natuurgebied met een ongekende rijkdom aan planten en dieren. Voorbij iedere bocht, achter ieder heuveltje word je weer verrast. Van bloemenpracht in de duinvalleien tot een bos dat je het gevoel geeft in een regenwoud beland te zijn. Het is een walhalla voor wandelaars en fietsers.

  Naast natuur is het historische verleden van Voorne ook niet mis, bezoek er het kleine Openluchtmuseum de Duinhuisjes! En wat dacht je van de heerlijke brede zandstranden bij Rockanje of de duikmogelijkheden in het Oostvoornse meer? Met minder mooi weer is een duik in zwembad 't Zuiderdiep met wildwaterbaan (op ca. 20 km) dolle pret.


  Boek Molecaten Park Kruininger Gors via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Nederland!