Meeussen Bungalowpark Schuttersoord

Kleinschalig vakantiepark
Bossen
Wandelen en fietsen
Nijmegen
 • Bosrijke omgeving
 • Bergen of heuvels
 • Meeussen Bungalowpark Schuttersoord - kijk voor de beste deals bij:
  Belvilla Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Meeussen Bungalowpark Schuttersoord, Limburg

  Meeussen Bungalowpark Schuttersoord is een klein opgezet vakantiepark met een prachtige ligging bij de bossen van Mook en Groesbeek. Hiermee is Schuttersoord uitermate geschikt voor natuurliefhebbers en rustzoekers. Pak zeker je wandelschoenen in en een fiets is ook aan te raden. Het leuke heuvellandschap en de rivier de Maas zorgen voor vele mooie tussenstops. Een tocht vol verrassingen. Steek ook eens met veerboot over naar het plaatsje Cuijk.

  Kun je hier een strandvakantie plannen?
  Meeussen Bungalowpark Schuttersoord is het eerste park van Meeussen. Vanaf de bungalow fiets of wandel je via een van de vele uitgezette routes langs de meest prachtige plekjes. Op het park kun jeterecht voor fiets en bolderwagenverhuur, en verder is er op het park nog een speeltuin voor de jongste bezoekers. En bij mooie weer ligt het strandje bij de Mookerplas heel aantrekkelijk bij. Een topplek voor een zomervakantie kun je wel zeggen.

  Vervelen in Noord-Limburg? Dacht het niet.
  In deze regio met het mooie glooiende heuvellandschap kun je mooie fietstochten maken. Ook wandelaars hoeven zich hier niet te vervelen. De bossen, de rivier de Maas het maakt het allemaal heel divers. Verder ligt de gezellige stad Nijmegen op korte afstand. Bezoek hier de oudste winkelstraat van Nederland en het historische centrum.


  Boek Meeussen Bungalowpark Schuttersoord via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Nederland!