Les Terrasses de Pentrez

500 m van stranden
Baai van Douarnenez
Overdekt zwembad
Zon, zee, strand, wandelen
Douarnenez, Morgat en Camaret-sur-Mer
Kinderclub (op strand), zeilen en surfen
 • Beoordeling8.0
 • Bij het strand
 • Buiten- en binnenzwembad
 • Les Terrasses de Pentrez - kijk voor de beste deals bij:
  Vacanceselect Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Les Terrasses de Pentrez, Bretagne

  Kilometerslange zandstranden, steile rotsen, sfeervolle dorpjes, een warme golfstroom die zorgt voor de subtropische begroeiing, welkom in Bretagne! Vanaf Vakantiepark Les Terrasses de Pentrez loop je in 5 minuten via een voetpad naar het prachtig brede zandstrand van Pentrez.

  Vakantiepark Les Terrasses de Pentrez is een kleinschalig vakantiecomplex slechts 500 m. van het strand van Bretagne met mooi uitzicht over de zee en een fijn overdekt zwembad met terras.

  Voor liefhebbers van prachtige natuur, wandelingen langs de rotsachtige kust, watersportactiviteiten en fijn zandstrand is dit Zuid-Bretonse park ideaal. Als je daar de comfortabele woningen, het overdekte zwembad en het prachtige uitzicht over de Atlantische Oceaan bij optelt heb je alles wat je wensen kunt voor een heerlijke vakantie.

  Rond de baai van Douarnenez vind je de mooiste en meest woeste kusten van Bretagne. De kustlijn bij het vakantiepark heeft tevens een 4 km. lang zandstrand. Verder leent de omgeving zich prima voor wandeltochten, fietstochten. En de watersporters kunnen hun hart ophalen als het om zeilen, surfen of zwemmen gaat. Verder moet je zeker een van de restaurantjes aan de kust bezoeken en een heerlijk zeemaaltijd nuttigen!

  Boek Les Terrasses de Pentrez via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Frankrijk!