Les Terrasses de la Plage

Geniet van het prachtige groene landschap
Aan het strand in de Baie de Somme
Prachtig binnenzwembad
Fitnessruimte
Mooi uitzicht vanaf je balkon
Met de stoomtrein de Baie de Somme ontdekken
 • Beoordeling7.9
 • Bij het strand
 • Binnenzwembad
 • Les Terrasses de la Plage - kijk voor de beste deals bij:
  Vacanceselect Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Les Terrasses de la Plage, Picardie

  Met een uitzonderlijk mooie ligging aan zee, uitkijkend op het kiezelstrand, vlakbij het casino en het centrum van de badplaats met alle winkels, een prachtige vakantieresidence bestaand uit 76 zeer luxe appartementen voor 4 tot 8 personen. Cayeux sur Mer zal u zeker voor zich innemen, met 460 leuke, gekleurde standhuisjes aaneengerijgd op het meest uitgestrekte strandplankier van Europe (2 km)!

  De Baie de Somme staat genoteerd als één van de mooiste kuststreken te wereld en heeft menig schilder en schrijver geïnspireerd. Op de punt van Hourdel kunt u prachtige tochten maken door de kwelders en kreken waar zee, zand, keien, rotsen en zeehonden, vogels en schapen broederlijk samenleven in een onvergetelijk landschap! U kunt dit prachtige kustgebied naar eigen inzicht te voet, te paard of per zeekayak (altijd onder begeleiding) verkennen.

  Erg mooi overdekt zwembad (10 x 5 m ongeveer) met kinderspeelplaats, terras en fitnesszaal. Voorzieningen: receptie, liften, berging met wasmachine en droger (tegen betaling) binnen- of buitenparkeerplaats ?
  Boek Les Terrasses de la Plage via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Frankrijk!