Kleinschalig vakantiepark
Klein buitenbad
Meer Lacanau op korte afstand
Zeil-en surfschool op korte afstand
Sauna en Hammam
Bezoek Bordeaux, fietsen, wandelen
Stranden op 7 km. van vakantiepark
Honden toegestaan in woning
Les Rives du Lac - de beste prijzen en boeken bij:
Vacanceselect Bekijk
prijs

Over vakantiepark Les Rives du Lac, Aquitaine en Les Landes

Ontdek het departement Gironde en de prachtige Atlantische kust met haar prachtige zandstranden en hoge golven. Les Rives du Lac ligt op korte afstand van Etang de Lacanau, een groot recreatiemeer, midden in de mooie natuur van de Gironde. De stranden van Lacanau Océan liggen op slechts 7 kilometer van dit park.

Zon, zee en watersport
Voor de watersportliefhebbers is het hier een feest. Het grote recreatiemeer ligt aan de overkant van de straat. Hier kun je volop surfen en zeilen. Zoek je nog meer actie dan is de Atlantische kust met zijn hoge golven een waar paradijs voor kitesurfers. Verder kun je aan de kust kiezen uit vele fijne restaurantjes. Wordt het vis of juist een lekkere crêpe met Nutella?

Fietsliefhebbers kunnen hier ook hun gang gaan. Er is een uitgebreid fietsnetwerk. Verder kun je Dune du Pyla bezoeken en heerlijk de hoogste duin van Europa afrollen. Voor een dagtrip kun je een bezoek brengen aan de Zuid-Franse stad Bordeaux. Hier kun je natuurlijk gaan winkelen in de wijk Saint Pierre, maar Bordeaux heeft nog zoveel meer te bieden. Wat dacht je van het museum La Cité du Vin (reis hier door de wereld van de wijn) of het museum voor moderne kunst. Kortom genoeg te doen aan de Atlantische kust.Boek Les Rives du Lac via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Zuid Frankrijk!