Op 1200 meter hoogte
In het Parc Naturel régional du Vercors
Gemeentelijk zwembad
Speelplaats, tafeltennis, sauna en hamam
Bezoek Grenoble
 • Wellness
 • Bosrijke omgeving
 • Bergen of heuvels
 • Les Gentianes - kijk voor de beste deals bij:
  Vacanceselect Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Les Gentianes, Rhône-Alpes en Drôme

  Het unieke vakantiepark "Domaine des Gentianes" is gelegen in het natuurgebied "Parc Naturel Régional du Vercors" in het skidorp Gresse en Vercors, een betoverende en overweldigende natuuromgeving, zowel in zomer als winter. De residentie Les Gentianes is door haar ligging op 300m van de cabinelift en op 50m van het centrum ideaal voor gezinnen.

  Het vakantiepark bestaat uit een résidence met appartementen en beschikt ook over een aantal chalets, verspreid door het natuurgebied: een plek die ontspanning en rust garandeert! De sauna en de hammam dragen daar ook zeker aan bij. Verder kunt u hiervandaan perfect genieten van de prachtige panorama's of heerlijk gaan wandelen op de alpenweides en in de bossen van het Parc Naturel du Vercors. Ook kunt u hier de lokale ambachten en lekkernijen leren kennen, bijv. door een bezoek aan een boerderij met een ambachtelijke vleeswarenproductie, een kaasmakerij of een ambachtelijke weverij.

  En natuurlijk kunt u niet om de bergtoppen van de Vercors heen (hoogte van 1250 tot 1751m) als geweldig terrein voor winterse avonturen (skigebied Gresse en Vercors met 19km pistes).  Boek Les Gentianes via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Frankrijk!