Le Val d'Arimont

Comfortabel vakantiepark
Aan de voet van de Hoge Venen
Overdekt- en openlucht zwembad
Jacuzzi en hamam
Uitstapje: kasteel van Reinhardstein
 • Beoordeling8.2
 • Buiten- en binnenzwembad
 • Wellness
 • Bosrijke omgeving
 • Bergen of heuvels
 • Le Val d'Arimont - kijk voor de beste deals bij:
  Vacanceselect Bekijk
  prijs
  Belvilla Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Le Val d'Arimont, Ardennen

  Vakantieparkinfo: Le Val d'Arimont is een goed onderhouden vakantiecomplex aan de voet van de Hoge Venen in de Belgische Ardennen 3 km. van het gemoedelijke Malmédy.

  Een schitterend vakantiepark, bestaande uit chalets en een hotel, met veel voorzieningen in een ongerepte natuur. Dit park is zeer rustig gelegen zodat je hier helemaal tot rust kunt komen. Op dit park vind je o.a. een overdekt- en buitenzwembad, restaurant en bar en voor de ultieme ontspanning Jacuzzi en Hamam. Zoek je iets meer actie, leef je dan uit op de tennisbaan of fiets een van de mooie fietsroutes.

  Le Val d'Arimont is een goed uitgangspunt voor wandelingen over de meer dan 500 km uitgestippelde routes. In het gezellige stadscentrum van Malmedy vind je gezellige barretjes, terrasjes, restaurants en leuke winkels. Ook kun je mooie uitstapjes maken naar o.a. Natuurpark Hoge Venen-Eifel en Robertville met het kasteel van Reinhardstein en het grote meer waar tijdens de zomermaanden watersportmogelijkheden zijn. Op ca. 18 km liggen de watervallen van Coo met het attractiepark Plopsaland

  Boek Le Val d'Arimont via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in België!