Le Hameau de PeeMor Pen

Op slechts 1 km van het strand
Familiepark
Overdekt zwembad
Kinderspeelplaats
94 maisonnettes
 • Bij het strand
 • Binnenzwembad
 • Wellness
 • Le Hameau de PeeMor Pen - kijk voor de beste deals bij:
  Vacanceselect Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Le Hameau de PeeMor Pen, Bretagne

  Vakantiepark Le Hameau de Peemor Pen is een kleinschalig park met in totaal 94 maisonnettes. Door zijn ligging op het schiereiland Crozon in het uiterste westen van Bretagne, is het een park dat uitermate geschikt is voor de rustzoeker en gezinnen met kleine kinderen. Alle wenselijke voorzieningen zoals een overdekt zwembad, sauna en kinderspeelplaats zijn aanwezig. Ontdek nu zelf deze prachtige vakantieberstemming en boek je verblijf op vakantiepark Le Hameau de Peemor Pen bij Vacanceselect.

  Je hoeft je op dit park zeker niet te vervelen, het park biedt namelijk diverse voorzieningen om je verblijf te veraangenamen. Zo profiteer je van
  · een overdekt zwembad
  · internetruimte en wifi
  · sauna, stoombad en jacuzzi
  Voor de kinderen is er daarnaast nog een speelplaats aangelegd.

  Dit parkje is uitstekend gelegen ten opzichte van zowel het strand als het dichtstbijzijnde centrum. Het gezellige Morgat ligt op slechts 900 meter van het park en is ook per fiets prima te bereiken. Met de auto maak je schitterende rondritten langs de ruige kust of bezoek het Oceanopolis aquarium bij Brest of de gezellige haven van Camaret sur Mer.

  Hoewel ze misschien de naam hebben stug en star te zijn, zul je merken dat ze tijdens uw verblijf juist het tegengestelde zijn. Niets is ze te veel en ze zullen er alles aan doen om je verblijf zo aangenaam mogelijk te laten zijn, zodat je zeker nog eens terug wilt komen. Niet alleen vanwege de prima voorzieningen zoals het overdekte zwembad, de sauna en de kinderspeelplaats maar zeker ook voor de mensen.

  Boek Le Hameau de PeeMor Pen via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Frankrijk!