Le Domaine des Eucalyptus Odalys vakantiepark

Kleinschalig vakantiepark
2.5 km van het strand
Zwembad met kinderbad
Fréjus en Saint Tropez
 • Beoordeling7.6
 • Bij het strand
 • Buitenzwembad
 • Le Domaine des Eucalyptus - kijk voor de beste deals bij:
  Vacanceselect Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Le Domaine des Eucalyptus, Côte d'Azur

  Résidence Le Domaine des Eucalyptus in Saint-Aygulf ligt op 2 km van het centrum van Agay. Fréjus, Saint Raphaël (beide op ca. 6 - 8 km) en mooie steden als Cannes (ca. 40 km) en Nice (ca. 70 km) liggen binnen handbereik. Op dit kleinschalige complex vind je een fijn zwembad met kinderbad, ideaal voor gezinnen met kleine kinderen. Het sttrand ligt op slechts 2,5 km. van dit park. Op Domaine des Eucalyptus is een buitenzwembad en speeltuin aanwezig. St. Raphaël ligt op ca. 13 kilometer afstand en de golfbaan van Roquebrune sur Argens ligt op ca. 3 kilometer afstand. Dit vakantiepark is een ideale locatie voor een betaalbare vakantie aan de Côte d'Azur.

  Vakantiepark Domaine des Eucalyptus is een mooi en verzorgd vakantiepark aan de Côte d'Azur. Vanuit Saint Aygulf kunt u het eiland Porquerolles bezichtigen. Een bezoek aan de parfumstad Grasse behoort eveneens tot de mogelijkheden. Watersportliefhebbers kunnen op ca. 2,5 kilometer afstand gaan zeilen, surfen of duiken. Een manege ligt op ca. 2 kilometer en tennisbanen op ca. 8 kilometer afstand van het park. De luchthaven van Nice ligt op ca. 75 kilometer en Toulon/Hyères ligt op ca. 102 kilometer afstand van St. Aygulf.

  Maar ook een autotocht door het achterland door het Estérel gebergte is zeker de moeite waard.
  Het park bestaat uit elf gebouwen met elk twee- en driekamerappartementen op de begane grond of eerste etage en een hoofdgebouw. Het park beslaat slechts ca. 2 ha en staat vol met eiken- en eucalyptusbomen.


  Boek Le Domaine des Eucalyptus via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Zuid Frankrijk!