Le Bochetay

Rust, ruimte en natuur
Sfeervolle houten bungalows
Speeltuin
Restaurant met bar
Durbuy op slechts 14 km
Kajak, klimmen, mountainbike, golf, paardrijden
Minigolf, tennis, basket en jeu de boules
Fitness en balneotherapie op 2km bij Club Evasion
 • Beoordeling6.8
 • MiniparkXS
 • Bosrijke omgeving
 • Bergen of heuvels
 • Le Bochetay - kijk voor de beste deals bij:
  Belvilla Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Le Bochetay, Ardennen

  Het vakantiepark Le Bochetay is vooral aanbevolen voor gezinnen of vrienden die willen genieten van een rustige omgeving en de aangename sfeer van een houten bungalow.

  Vakantiepark Le Bochetay is een mooi groen heuvelachtig park met houten bungalows in de Belgische Ardennen bij het plaatsje Heure. De bungalows voor maximaal 6 personen zijn volledig gelijkvloers en liggen in groepjes verspreid in het bos op het soms heuvelachtige terrein. De binnenafwerking is steeds in hout wat een gemoedelijke sfeer geeft. Bij de bungalow heb je ook een terras met meubilair. Dit wordt genieten van rust, natuur en ruimte.

  De voorzieningen op dit sfeervolle park bestaan uit een restaurant met bar, een tennisbaan en 2 leuke speeltuintjes.

  In de directe omgeving van dit park en het plaatsje Heure is genoeg te doen. De sportieve gasten kunnen gaan kano varen op de Ourthe, of sportief gaan mountainbiken of misschien wel deelnemen aan een survivaltocht? De liefhebbers van cultuur kunnen het kasteel Modave, het leuke stadje Durbuy of het klooster van Chevetogne bezoeken. Wandelaars kunnen hun hart in deze omgeving ook ophalen. Op 40 km. afstand van het park liggen de grotten van Han, welke zeker een bezoek waard zijn.

  Boek Le Bochetay via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in België!