Landgoed 't Wildryck

Vrijstaande landhuizen
Geschikt voor wandelaars
Faciliteiten voor het hele gezin
Ambachtelijk Pannenkoeckenhuys
Binnenzwembad
 • Beoordeling8.6
 • KleinschaligS
 • Binnenzwembad
 • Bosrijke omgeving
 • Landgoed 't Wildryck - kijk voor de beste deals bij:
  Roompot Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Landgoed 't Wildryck, Drenthe

  Landgoed ’t Wildryck is een uniek vakantiedomein in een unieke omgeving. De prachtige landhuizen liggen aan de rand van het natuurgebied Drents-Friese Wold. In deze bosrijke en rustieke omgeving staan, verscholen tussen de vele bomen, de mooie landhuizen van Landgoed `t Wildrijck.

  Een fantastische verblijf voor jonge gezinnen in Nederland
  Op het landgoed vermaken kinderen zich in het overdekte zwembad, bij de dierenweide, de openlucht- en overdekte speeltuin. In het gezellige Pannenkoeckenhuys wacht een heerlijk smulfestijn. In de vakantieperioden kunnen er verse broodjes en een krant worden afgeleverd. Dat maakt jouw vakantiegevoel op Landgoed ’t Wildryck compleet.

  Landgoed 't Wildrijck is de ideale bestemming voor liefhebbers van natuur en ruimte.
  Het bungalowpark en camping liggen in een van de mooiste gebieden van ons land, te midden van 6100 ha ongerept Drents natuurschoon, waar de rust en schoonheid nog vanaf straalt. In deze landelijke omgeving is veel bewaard gebleven wat elders reeds lang is verdwenen. Niet voor niets kreeg dit uitgestrekte natuurgebied de status van Nationaal Park Drents-Friese Woud. Het Drents-Friese Woud is het op een na grootste aaneengesloten bosgebied van Nederland.

  Ga op bezoek in de schilderachtige dorpjes in deze streek of ga fietsen over de kilometerslange fietspaden. De kinderen zullen zich niet vervelen met Speelstad Oranje, Plopsaland Coevorden en Dierenpark Emmen in de buurt. Voor de volwassenen zijn aanraders het herinneringscentrum Kamp Westerbork, het museumdorp Orvelte en bijvoorbeeld een Shakespeare-voorstelling in het openluchttheater in Diever.  Boek Landgoed 't Wildryck via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Nederland!