Landgoed Eysinga State

Kleinschalig vakantiepark
Volop watersportmogelijkheden
Gratis WIFI
Gezellig restaurant
 • Beoordeling8.6
 • Bij het water
 • Bosrijke omgeving
 • Landgoed Eysinga State - kijk voor de beste deals bij:
  Belvilla Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Landgoed Eysinga State, Friesland

  Midden in het Friesemerengebied ligt St. Nicolaasga, 7 km ten zuidwesten van Joure. Het bungalowpark ´Eysinga State´ ligt net buiten dit gezellige vakantieplaatsje, aan de rand van de Vegelinsbossen. Het landgoed is schitterend gelegen op de zandgronden tussen Sint Nicolaasga en Langweer. Op het landgoed vindt u in de voormalige boerderij de "Blaauwpleats", een sfeervol restaurant. Het watersportplaatsje Langweer, de Langweerder Wielen en het Tjeukermeer liggen dichtbij.

  Je vaart vanaf het vakantiepark zo naar de grote Friese meren. Naast het vakantiepark kun je in alle rust een balletje slaan op het golfterrein.
  De combinatie van bos en meren biedt volop mogelijkheden om ontspanning te vinden. De streek is uitstekend geschikt voor de wandelaar, fietser, paardensportliefhebber, golfer en watersporter.

  Wandelaars, fietsers en golfers komen rond het bungalowpark ´Eysinga State´ zeker aan hun trekken. Je bewoont één van de comfortabele vrijstaande vakantiehuizen (types A, B of C). Zeer recent is er op het Landgoed Eysinga-State een aantal zeer luxe vakantiehuizen (type D) gebouwd. Deze huizen zijn geïnspireerd op historische Friese boerderijen en zijn voorzien van een luxe inrichting.

  Boek Landgoed Eysinga State via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Nederland!