2 privé villas op een particulier landgoed
Omringd door groen en met veel privacy
Perfecte uitvalsbasis in de Achterhoek
Geniet volop van ruimte, rust en comfort
 • Wellness
 • Bosrijke omgeving
 • Landgoed de Weldaed - kijk voor de beste deals bij:
  Dutchen Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Landgoed de Weldaed, Gelderland

  Landgoed de Weldaed is omringd door groen en met veel privacy, Hier vind je twee luxe vakantievilla's waar je volop kunt genieten van wellness. Een perfecte uitvalsbasis in de Achterhoek voor mooie fietsroutes in de natuur en lange wandelingen met de hond. Geniet volop van ruimte, rust, comfort en het ultieme vrijheidsgevoel. Vanuit de villa's heb je vrij uitzicht over het privé natuurgebied.

  Comfort Villa 't Genoegen is een unieke, karakteristieke omgebouwde schuur gedateerd uit 1888 voorzien van veel luxe. Vanwege de heerlijk rustige locatie in de Achterhoek is deze ruime 4-persoons woning een ideale plek om geheel tot rust te komen. De villa ligt op Landgoed de Weldaed, midden in het zacht glooiend coulisselandschap in een omsloten privé natuurgebied van ruim 2 hectare. Rond de woning liggen terrasjes op zowel het zuidoosten en het noorden; de gazons liggen op het zuidwesten en het zuidoosten. Zo kun je altijd òf van de zon, òf van de schaduw genieten.

  Wellness Villa de Schoppe is een uniek, karakteristiek pand uit 1888 dat met behoud van de eeuwenoude authentieke constructieve elementen, geheel verbouwd is tot een privé wellness domein voor 4 personen dat het begrip ‘welbevinden’ overstijgt.
  Je geniet hier van een heerlijk verwarmd binnenzwembad, een ruime infrarood sauna met lichttherapie en een zonnebank. Buiten is de warme jacuzzi, waar je kunt ontspannen onder een prachtige sterrenhemel. Aan het eind van het bospaadje, midden in de natuur, ligt de Finse sauna met ligweide.  Boek Landgoed de Weldaed via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Nederland!