Bekijk grote foto's

Bospark de Schaapskooi

Rustig en autovrij vakantiepark
Tussen bossen en heidevelden
Overdekt zwembad
Vele dagattracties
Wandel- en fietsroutes in de omgeving
Comfortabele chalets
 • Beoordeling7.8
 • KleinschaligS
 • Binnenzwembad
 • Bosrijke omgeving
 • Bospark de Schaapskooi - kijk voor de beste deals bij:
  Roompot Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Bospark de Schaapskooi, Gelderland

  Lekker centraal op de Veluwe in Gelderland ligt Bospark de Schaapskooi. De ideale vakantieplek om even helemaal tot rust te komen en je te verbazen over alle mooie natuur in deze regio. Op dit gezellige, autovrije vakantiepark logeer je in comfortabel ingericht chalets of vakantiebungalows.

  Volop actie maar ook lekker relaxen
  Op het park liggen verspreid kleine speeltuintjes, zodat de kinderen nooit ver uit de buurt zijn van het vakantieverblijf. De vele activiteiten van het sport- en animatieprogramma en de Koos Kids Club zorgen ervoor dat de kinderen zich niet zullen vervelen. Tijdens deze vakantie kun je een verfrissende duik nemen in het overdekte zwembad. Voor kleine kinderen is er een kleuterbadje aanwezig voor spetterplezier. Sportievelingen kunnen gaan tennissen of een partijtje voetbal spelen op de sportvelden.

  Wordt het een lange wandeling of fietstocht
  's Avonds kun je gezellig een hapje gaan eten in het restaurant op het park of een lekker sapje nuttigen in de bar. Bospark de Schaapskooi biedt haar gasten ook de mogelijkheid om tegen betaling fietsen te huren, zo kun je gemakkelijk de mooie omgeving per fiets gaan verkennen.
  Ter plaatse worden tal van fiets- en wandelroutes aangeboden om de mooie natuur en het landschap in Gelderland te gaan ontdekken.

  De Veluwe is met zo'n 15.000 hectare autovrij natuurgebied, het groene hart van Nederland. Al vele jaren een geliefde vakantiebestemming bij natuurliefhebbers. De niet meer weg te denken grazende schapen zorgen ervoor dat de heide in stand wordt gehouden en zijn prachtige kleuren kan blijven vertonen. Op diverse plaatsen op de Veluwe zijn nog schaapherders met hun kudden te zien.  Boek Bospark de Schaapskooi via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Nederland!