Bospark de Schaapskooi

Rustig en autovrij vakantiepark
Tussen bossen en heidevelden
Overdekt zwembad
Vele dagattracties
Wandel- en fietsroutes in de omgeving
Comfortabele chalets
 • Beoordeling7.8
 • Binnenzwembad
 • Bosrijke omgeving
 • Bospark de Schaapskooi - kijk voor de beste deals bij:
  Roompot Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Bospark de Schaapskooi, Gelderland

  De Veluwe is met zo'n 15.000 hectare autovrij natuurgebied, het groene hart van Nederland. Al vele jaren een geliefde vakantiebestemming. De niet meer weg te denken grazende schapen zorgen ervoor dat de heide in stand wordt gehouden en zijn prachtige kleuren kan blijven vertonen. Op diverse plaatsen op de Veluwe zijn nog schaapherders met hun kudden te zien.
  Op dit gezellige, autovrije vakantiepark beschik je in de chalets over alle comfort tijdens je vakantie. Geniet in de bosrijke omgeving van Epe (provincie Gelderland) van een geweldige vakantie.

  Op het park liggen kleine speeltuinen, zodat de kinderen nooit ver uit de buurt zijn van het vakantieverblijf. De vele activiteiten van het sport- en animatieprogramma en de Koos Kids Club zorgen ervoor dat de kinderen zich niet zullen vervelen. Tijdens deze vakantie kun je een verfrissende duik nemen in het overdekte zwembad. Voor kleine kinderen is er een kleuterbadje aanwezig voor spetterplezier. Sportievelingen kunnen gaan tennissen of een partijtje voetbal spelen op de sportvelden.

  's Avonds kun je gezellig een hapje gaan eten in het restaurant op het park of een lekker sapje nuttigen in de bar. Bospark de Schaapskooi biedt haar klanten ook de mogelijkheid om tegen betaling fietsen te huren, zo kun je gemakkelijk de mooie omgeving per fiets gaan verkennen.
  Natuurlijk kun je vanaf het park heerlijk de natuur in wandelen of fietsen. Ter plaatse worden tal van fiets- en wandelroutes aangeboden om de mooie natuur en het landschap in Gelderland te gaan ontdekken.

  Boek Bospark de Schaapskooi via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Nederland!