Mooi nieuw park
Watersportcentrum
Direct aan het Veluwemeer
Ideaal voor natuurliefhebbers
Vlak bij Walibi en Julianatoren
Jachthaven
Restaurant
Elburg, Harderwijk, Nunspeet
 • Beoordeling9.0
 • Groot parkL
 • Bij het water
 • Buitenzwembad
 • Bosrijke omgeving
 • EuroParcs Veluwemeer - kijk voor de beste deals bij:
  TUI Bekijk
  prijs
  EuroParcs Bekijk
  prijs


  Vakantiepark EuroParcs Veluwemeer, Gelderland

  De Veluwe en het Veluwemeer, wat een goed idee voor een watersportvakantie in Nederland. Tussen de polders, in de bossen en aan het water vind je het Resort Veluwemeer. Gelegen aan het Veluwemeer met uitzicht over het water en een eigen jachthaven, een toplocatie dus. Neem eventueel je eigen boot mee en leg aan in de jachthaven of huur een bootje op het park. Wandelaars en fietsers kunnen rond het meer prachtige tochten maken en natuurgebied de Veluwe verkennen.

  Waterratjes en actieve gasten op EuroParcs Resort Veluwemeer
  Vanaf het park loop je zo het strand op. Dat wordt een zonnige dag aan het strand, lekker zwemmen, pootje baden of spelen in het zand. Of spreek je liever af bij het buitenbad? Bij minder mooi weer kun je helemaal uitwaaien tijdens een flinke wandeling. En mocht je trek hebben na een dag aan het water dan ben je van harte welkom in het restaurant op het Resort.

  Ontdek het Hollandse Landschap te voet, op de fiets of per boot
  Dit stukje Gelderland ligt aan het Veluwemeer. Wat heerlijk om te mogen genieten van het uitzicht op het water met de bootjes het kabbelend water en het weidse uitzicht. Of toch een dagje cultuur snuiven? Breng dan een bezoek aan het mooie vestingstadje Elburg, het historisch centrum van Harderwijk, kunstenaarsdorp Nunspeet of bezoek de Bataviawerf. Op Resort Veluwemeer zelf kunnen de kinderen lekker spelen op de moderne sportvelden en interactieve speeltoestellen, meedoen met de Adventure Fun Club of een waterfiets, kajak, zeilbootje of surfplank huren. Sluit je vakantie af met een bezoek aan het Dolfinarium.

  Boek EuroParcs Veluwemeer via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Nederland!