Bekijk grote foto's
Vakantiepark voor het ultieme vakantiegevoel
4 en 6- persoons luxe vakantiewoningen
Prachtige groepsaccommodatie (20p)
Bij groepsaccommodatie, zwemvijver, hottub en jacuzzi
Fijn restaurant op park
Fietsen, wandelen
Winterswijk, Bredevoort bezoeken
Rust, ruimte en natuur
 • Bosrijke omgeving
 • Hofparken Wiltershaar - kijk voor de beste deals bij:
  Zelfverhuur Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Hofparken Wiltershaar, Gelderland

  Rust, ruimte en comfortabele vakantiewoningen op een geweldige vakantieplek in Gelderland en op een steenworp van de Duitse grens. Hofparken Wiltershaar heet haar gasten meer dan van harte welkom. Het vakantiepark is nieuw en duurzaam aangelegd op korte afstand van het plaatsje Kotten en Winterswijk. Het hele jaar kun je hier vakantie vieren en de Achterhoek ontdekken. Je logeert in comfortabele en compleet ingerichte duurzame accommodaties. De vakantievilla's op Hofparken Wiltershaar hebben de vorstelijke naam gekregen: Amalia. Deze zijn er voor twee, vier of zes personen, verder is er ook een
  groepsaccommodatie (20-persoons). Het hele park straalt gastvrijheid uit, maar vind je vooral terug bij het leuke restaurant op het park.

  Een mooi ruim opgezet vakantiepark
  Behalve een ruim opgezet vakantiecomplex zijn ook de huizen mooi en ruim. Je vindt bij de huizen ruime terrassen en hoge ramen waardoor het ruimtelijk effect nog groter is. Het leuke restaurant 1897 is gevestigd op het park in een oudere boerderij. De Achterhoek heeft veel specialiteiten op het menu en die vind je hier dan ook terug.

  Vakantie in de Achterhoek, geweldig
  De Achterhoek staat bekend om haar prachtige natuur en veelzijdige fietsroutes. Vanaf Hofparken Wiltershaar starten diverse fietsroutes en mooie wandelroutes. Neem je fiets mee en pak je wandelschoenen in. Ook het Duitse Münsterland ligt op korte afstand van jouw vakantieadres. Natuurliefhebbers, rustzoekers en mensen die zich graag verdiepen in de cultuur en geschiedenis van een streek zullen zich hier geen moment vervelen. Je komt vooral tot rust en de regio is zo divers dat je veel leuke trips kunt maken. Bezoek de steengroeve in Ratum. Of wat dacht je van het Villa Mondriaan, dit is een museum dat het vroege leven van de schilder Pieter Mondriaan beschrijft. Verder is een bezoek aan Winterswijk of vestingstadje Bredevoort erg leuk om te plannen.

  Boek Hofparken Wiltershaar via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Nederland!