Kindvriendelijk park
Direct aan het Grevelingenmeer
Binnenzwembad met glijbaan
Bollo Club voor de kids
Restaurant en snackbar
Bollo Club voor de kids
Diverse binnen- en buitenfaciliteiten
Landal Port Greve - kijk voor de beste deals bij:
Landal Bekijk
prijs


Over vakantiepark Landal Port Greve, Zeeland

Vakantiepark Landal Port Greve ligt direct aan het Zeeuwse Grevelingenmeer. Dat betekent wandelen op het strand, vliegeren, surfen, zeilen en natuurlijk zonnebaden. Hier in Zeeland schijnt de zon meer dan waar ook in Nederland. Geniet van het buitenleven en de prachtige omgeving. Vanuit uw verblijf in Den Osse/Brouwershaven bent u zo bij de Deltawerken en Deltapark Neeltje Jans. En door de nabijheid van verschillende dorpjes, krijgt u tijdens uw vakantie een goede indruk van het dagelijks leven in Zeeland. Liever sportief? Ga op het strand lekker kitesurfen of blokarten. De kinderen vervelen zich geen moment op het vakantiepark. Knutselen in de Bollo Club, spetteren in het overdekt zwembad of roetsjen van de 58,6 m lange glijbaan met lichteffecten.

Culinair genieten op vakantie? Dat kan bij Restaurant Gusto. Kies iets lekkers van de kaart of laat u verrassen door lokale gerechten met het dagelijks wisselende Menu van de Chef. De kids smullen van het Bollo Buffet. Voor de lekkere trek of een snelle hap kunt u bij De Smulgaard terecht.

De combinatie van zee en land, onverbrekelijk en voor altijd met elkaar verbonden in Zeeland. Hier hebben ze de meeste zonuren van ons land en hier voel je ook windkracht 9 het eerst! Schilderachtige dorpjes, de Deltawerken en de klok van Arnemuiden. Surfen, zeilen, zandkastelen bouwen. Volop genieten van de natuur en de mooiste plekjes van het Zeeuwse landschap ontdekken. Wandel eindeloos langs het strand of fiets door het grootste bos van Zeeland, Boswachterij Westerschouwen. Maak er een gezellige familiedag van met een uitstapje naar Deltapark Neeltje Jans.

Boek Landal Port Greve via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Nederland!