La Casina delle Fate

Vakantiehuis voor vier personen
Aan de oever van Lago di Trasimeno
Zwembad op nabijgelegen camping
Modern en comfortabel ingericht
Barbecue aanwezig
Perugia, Assisi, Siena en Florence
 • Beoordeling8.9
 • Buitenzwembad
 • Bergen of heuvels
 • La Casina delle Fate - kijk voor de beste deals bij:
  Vacanceselect Bekijk
  prijs


  Vakantiepark La Casina delle Fate, Umbrië

  La Casina delle Fate is een mooi en comfortabel vakantiehuis aan de oever van het Lago di Trasimeno, in het kleine dorpje San Feliciano. Het vakantiehuis is opgedeeld in twee vakantiewoningen.

  De locatie is werkelijk fantastisch. Elke ochtend kunt u de terugkomst van de vissers aanschouwen, wanneer ze terugkomen van hun tocht over het grootste meer van Italië. Buiten is er voor u een privéterras met tuinmeubilair. Voor gemeenschappelijk gebruik is er een wasmachine en een barbecue. Op de camping Villaggio dei Pini, 1 kilometer verderop, mag u gratis gebruik maken van het zwembad en kunt u lekker uit eten bij het restaurant. Een ontspannen vakantie aan het langste meer van Italië, in uw eigen vakantiewoning. Overdag kunt u vanuit uw comfortabele vakantiewoning de omgeving verkennen, zwemmen, paardrijden, winkelen en tennissen. ’s Avonds kunt u de barbecue aansteken en op uw eigen terras genieten van het uitzicht.

  In het dorpje San Feliciano kunt u terecht voor de dagelijkse boodschappen. In het Lago di Trasimeno liggen de drie eilanden Isola Maggiore, Isola Minore en Isola Polvese, die u met de veerboot kunt bezoeken. U kunt in de omgeving ook tennissen en paardrijden. Leuke steden in de omgeving om te bezoeken zijn San Savino Magione, dat boven het meer uitrijst. Perugia, met talloze historische gebouwen als de Duomo, muren uit de Etruskische tijd en een middeleeuws aquaduct. In Assisi, met de basiliek van Sint Franciscus en Arezzo speelt de geschiedenis ook een grote rol. Siena en Florence zijn hoogstaande cultuursteden en zelfs een uitstapje naar Rome behoort tot de mogelijkheden. De geschiedenis en cultuur van deze stad zijn werkelijk overweldigend.

  Boek La Casina delle Fate via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Italië!