Vakantiepark met houten chalets
Midden in de Ardennen
Restaurant, bar
Speeltuin, visvijver
Kajak, quad, klimmen, mountainbike, abseilen…
 • Beoordeling6.9
 • Bosrijke omgeving
 • Bergen of heuvels
 • La Boverie - kijk voor de beste deals bij:

  Vakantiepark La Boverie, Ardennen

  La Boverie ligt vlak bij de rivier de Ourthe in de Belgische Ardennen bij het schilderachtige dorpje Jupille-Rendeux. Het park ligt tegen een heuvel in een uitgestrekt gebieden met weilanden, groen en fruitbomen. Het park heeft een schitterend uitzicht op de bosrijke omgeving.

  De chalets liggen verspreid of gegroepeerd per 2, 3, 4 of 5. Ze hebben een identiek ontwerp en zijn geschikt voor maximaal 6 personen, alleen de uitrusting en decoratie kan soms iets verschillen. Het houten afwerking geeft hen een vriendelijk en aangenaam karakter.

  Nabij La Roche, in het schilderachtige dorpje Jupille, leidt een smal bruggetje over de Ourthe je naar La Boverie, een aantrekkelijk en rustig vakantiedorp midden in de prachtige natuur van de Ardennen. Op het park vind je een restaurant met gezellige bar, een speeltuin en visvijver. Voor de actieve gasten kun je hier fietsen huren, tennissen of minigolfen. Aan de nabijgelegen Ourthe vind je fijne zonneweides.

  Tijdens het seizoen zijn er verschillende activiteiten en animaties voor ouders en kinderen: bingo, lazer shoot, wandelingen, boerderijbezoeken, klimmen, deathrail, kajakken, enz.

  Ook mag je een bezoek aan de grotten van Hotton uiteraard niet overslaan! In Hotton kun je gratis gebruik maken van het kleine zwembad "Espinette". La Boverie bestaat uit een driehonderdtal houten chalets, in groepjes van twee, vier of vijf, met daartussen ruime, groene zones.

  Vanwege de ligging tegen de heuvel is het park niet geschikt voor mensen die slecht ter been zijn. De chalets liggen op verschillende hoogtes.

  Boek La Boverie via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in België!