bungalows La Boverie

6.9
Vakantiepark met houten chalets
Midden in de Ardennen
Restaurant, bar
Speeltuin, visvijver
La Boverie - kijk voor de beste deals bij:
Vacanceselect Bekijk
prijs


Over vakantiepark La Boverie, Ardennen

Vakantieparkinfo: La Boverie ligt vlak bij de rivier de Ourthe in de Belgische Ardennen bij het schilderachtige dorpje Jupille-Rendeux. Het park ligt tegen een heuvel.

Nabij La Roche, in het schilderachtige dorpje Jupille, leidt een smal bruggetje over de Ourthe je naar La Boverie, een aantrekkelijk en rustig vakantiedorp midden in de prachtige natuur van de Ardennen. Dankzij de ligging tegen een heuvel, biedt het park een schitterend uitzicht op de bosrijke omgeving. Op het park vind je een restaurant met gezellige bar, een speeltuin en visvijver. Voor de actieve gasten kun je hier fietsen huren, tennissen of minigolven.

Aan de nabijgelegen Ourthe vind je fijne zonneweides. In de directe omgeving kun je verder kajakken, moutainbiken en sportieve wandelingen maken.

Bovendien mag je een bezoek aan de grotten van Hotton uiteraard niet overslaan! In Hotton kun je gratis gebruik maken van het kleine zwembad "Espinette". La Boverie bestaat uit een driehonderdtal houten chalets, in groepjes van twee, vier of vijf, met daartussen ruime, groene zones.
Vanwege de ligging tegen de heuvel is het park niet geschikt voor mensen die slecht ter been zijn. De chalets liggen op verschillende hoogtes.

Boek La Boverie via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in België!