Camping/Vakantiepark met groepsaccommodatie
Vakantie met vrienden
Vakantiewoningen
Tussen Haamstede en het strand
 • Beoordeling8.9
 • Bij het strand
 • Bosrijke omgeving
 • In de Boogerd - kijk voor de beste deals bij:
  Belvilla Bekijk
  prijs


  Vakantiepark In de Boogerd, Zeeland

  Recreatiepark In De Boogerd is gesitueerd in een voormalige boomgaard en ligt tussen Burgh-Haamstede en de stranden in. Hier kun je er echt even helemaal uit zijn. Een heerlijke plek om de stranden van Schouwen Duiveland te ontdekken. Voor een zomervakantie heerlijk om hier te verblijven. Ook in het najaar wordt het een fijne uitwaaivakantie voor het hele gezin. Je kunt hier diverse vakantiewoningen huren met name voor grotere gezelschappen. Dus ben jij van plan om een vakantie te plannen met een paar gezinnen dan zit je In de Boogerd op de perfecte vakantieplek.

  Wandelen, fietsen of lekker naar het strand
  Je wandelt vanaf je vakantiewoning zo het grote ongerechte duingebied in. De Kop van Schouwen met de gemoedelijke dorpen Burgh en Haamstede is omringd met een prachtig en breed zandstrand en biedt ook volop mogelijkheden voor fiets- en wandeltochten.

  Met de auto zijn steden als Rotterdam (ca. 78km.) en Breda (ca. 96km.) ook heel goed te bereiken. Het vakantiepark zelf is met name gericht op rust en privacy. Al deze elementen zorgen voor een onbezorgd verblijf aan de Zeeuwse kust op recreatiepark In De Boogerd.


  Boek In de Boogerd via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Nederland!