Il Borgo Di Montereggi

Authentiek complex Toscaanse stijl
Buiten zwembad
Eigen wijn/olijfolieproductie
Mooie groene ligging
Mooie appartementen in mooie omgeving
Pisa en Florence om de hoek
Zeer comfortabele vakantiewoningen
Geniet van de rust
 • Beoordeling8.5
 • Buitenzwembad
 • Bosrijke omgeving
 • Bergen of heuvels
 • Il Borgo Di Montereggi - kijk voor de beste deals bij:
  Vacanceselect Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Il Borgo Di Montereggi, Toscane en Elba

  Borgo die Montereggi is gelegen in het dal van de Arno midden in Toscana. De appartementen van Il Borgo di Montereggi liggen midden in het prachtige heuvellandschap op ca. 2 km van Limite. In het gerestaureerde 16e eeuwse gebouw zijn mooie authentieke appartementen. Alle vakantiewoningen hebben een rijk uitgeruste keuken die zich goed leent voor een avond zelf koken! Je kunt hier een prima maaltijd bereiden van streekproducten die je op de markt of bij een plaatselijke boer hebt gekocht.

  Il Borgo di Montereggi wordt omgeven door een 100 hectare groot terrein waar eigen olijfolie en wijn wordt geproduceerd.

  Na een ochtend cultuur is het hoogtijd om te ontspannen. Neem een verfrissende duik in het zwembad. Daarna lekker zonnen op een ligbed of lekker in slaap vallen met het gezang van de vogels. Geniet van de rust!

  Il Borgo di Montereggi beschikt over een gedeelde loungeruimte met open haard en satelliet-tv. Wil je de omgeving op de fiets ontdekken, dan is het mogelijk om een fiets te huren.

  Op ca. 2 km van de appartementen ligt het centrum van Limite sull'Arno. Ook is een bezoek aan Florence, Pisa en Lucca aan te raden. De geboorteplaats van Leonardo da Vinci mag natuurlijk niet ontbreken. In de buurt van het Borgo bevindt zich het Parco di Montereggi met een Etruskisch dorp van 500 voor Christus, vandaag de dag een paradijs voor archeologen.

  Boek Il Borgo Di Montereggi via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Italië!