Het Bosmeer

Vakantiepark voor jonge gezinnen
Diverse natuurgebieden
Fietsen en wandelen
Speeltoestellen op het park
Vuurwerkvrij
 • Beoordeling7.8
 • Buitenzwembad
 • Bosrijke omgeving
 • Het Bosmeer - kijk voor de beste deals bij:
  Belvilla Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Het Bosmeer, Friesland

  Op korte afstand van de plaats Noordwolde, gelegen op de grens van de provincies Friesland, Drenthe en Overijssel, ligt dit vakantiepark in alle rust en ruimte. Bungalowpark het Bosmeer kenmerkt zich met name door haar bijzondere ligging en de faciliteiten. Het park ligt aan de rand van Nationaal Park het Drents-Friese Woud en is omgeven door weiden, wouden, meren en moerassen, welke prachtige wandel- en fietsgebieden vormen.

  Veel natuurgebieden op korte afstand
  Doordat het vakantiepark op de rand van Friesland, Drenthe én Overijssel ligt beschik je over de unieke mogelijkheden van alle deze provincies. De drie nabij gelegen natuurgebieden (Drents Friese Wold, De Weerribben-Wieden en Dwingelderveld) lenen zich uitstekend voor het maken van prachtige wandel- en fietstochten.

  Op de fiets naar het toeristische plaatsje Giethoorn (ca. 20 km.) is ook zeer de moeite waard. Een voorbeeld van de veelzijdigheid in de regio is de twee verschillende werelden van het historische centrum van de Drentse stad Assen (ca. 45 km.) en één van Frieslands bekendste watersportplaatsen Lemmer (ca. 40 km.). Lemmer beschikt net als Assen over gezellige terrasjes en restaurants van hoge kwaliteit.

  Op het vakantiepark zelf kun je voornamelijk heerlijk tot rust komen.
  Ook biedt het park voldoende en diverse voorzieningen voor het hele gezin. Centraal op het park vind je enkele speeltoestellen, sportmogelijkheden en een spartelbad voor de jongste bezoekers. Op slechts 100 meter van de ingang van het park ligt het verwarmde openlucht zwembad De Dobbe. Hier kun je als gast van Bungalowpark het Bosmeer gratis gebruik van maken!

  In de directe omgeving zijn vele mogelijkheden om actief bezig te zijn en om te ontspannen, zoals diverse golfterreinen en de kunstijsbaan Thialf.


  Boek Het Bosmeer via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Nederland!