Mooie charmecamping met accommodatie
Kindvriendelijke voorzieningen
Wonen in een hooiberg met hottub
Sallandse Heuvelrug
Recreatieplas het Lageveld in Wierden
Landgoed Twikkel
Fietsen en Wandelen
Rijssen, Almelo, Ootmarsum
 • Beoordeling9.0
 • Grimberghoeve - kijk voor de beste deals bij:
  Belvilla Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Grimberghoeve, Overijssel

  Tussen Almelo en Rijssen ligt de mooie SRV camping Grimberghoeve. Je kunt hier in erg mooie accommodaties je vakantie vieren. Wat dacht je van logeren in een hooiberg met hottub? Dat is allemaal mogelijk op deze groene camping met erg goed voorzieningen.

  Kamperen bij de boer op de grens van Twente en Salland in het mooie Overijssel, niet voor niets genoemd de tuin van Nederland. Verscholen tussen de akkerwallen, aan de rand van het “Grimbergerbos”, bevindt zich SVR landschapscamping, boerderijcamping de Grimberghoeve.

  Logeren in de hooiberg op de camping
  Deze sfeervolle accommodatie is ontworpen in de stijl van een authentieke hooiberg. 's Morgens wakker worden met koeien in je achtertuin? De woning is compleet ingericht en en heeft zelfs een stoomdouche. Wil je nog meer wellness tijdens je verblijf, dan kun je de hottub tegen betaling bijboeken. De tuin leent zich er perfect voor om rustig te zitten en te genieten van de omliggende natuur.

  De omgeving van de camping is een waar paradijs voor fietsers en wandelaars, vele mooie fiets- en wandelpaden brengen je door de prachtige veelzijdige natuur van Twente en Salland. Wist je overigens dat Overijssel voor de tweede achtereenvolgende keer is uitgeroepen door het Landelijk Fietsplatvorm als fietsprovincie van het jaar? Kortom een fijne omgeving om je vakantie door te brengen en dan ook nog eens in een bijzondere accommodatie.

  Boek Grimberghoeve via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Nederland!