Vakantiecomplex in Allgäu
Overdekt zwembad/saunalandschap/kinderbad
Wellness/sauna/massage
Wandelen, omgeving verkennen
 • Beoordeling8.1
 • Binnenzwembad
 • Wellness
 • Bosrijke omgeving
 • Bergen of heuvels
 • Ferienclub Maierhöfen - kijk voor de beste deals bij:
  Vacanceselect Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Ferienclub Maierhöfen, Baden-Württemberg / Zwarte Woud

  Vakantiepark Ferienclub Maierhofen is een park met clubkarakter. In het glooiende voor-Alpen-land in de Allgäu is deze vakantieclub, die werkelijk heel veel te bieden heeft, gelegen.

  Je vindt hier nog zeer aangename prijzen en de faciliteiten mogen er zijn. Zo is er een overdekt zwembad met een groot bad van 10x25 m, met wildwaterkanaal en ook een speciaal bad voor kleine kinderen. Natuurlijk is er ook een aantrekkelijk saunalandschap met solarium en massagemogelijkheden. Voor de sportieve gasten is er een outdoor fitness parcours en een skateboardbaan.

  Geniet in het gezinsvriendelijke restaurant van heerlijke Beierse, Schwäbische maar ook internationale specialiteiten. Dit park is ook zeer geschikt voor gezinnen met kleine en grotere kinderen.

  Maierhöfen, is naast de grotere plaats Isny, aan het noordelijk uiteinde van het Westallgäuer Argental, gelegen. Daar waar de Alpen zich al aankondigen. Dit is een perfect gebied voor het maken van fijne en sportieve wandelingen. Het hoogste uitzichtspunt van Maierhöfen ligt op 1069 meter. Bij helder weer kun je tot de Bodensee en de berg Säntis in Zwitserland kijken. Vanuit hier zijn Oostenrijk en zelfs Zwitserland niet ver weg, en ook het beroemde kasteel Neuschwanstein is goed te bereiken.  Boek Ferienclub Maierhöfen via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Duitsland!