Accommodaties met uitzicht op de fjord
Geschikt voor families
Ideaal voor een actieve vakantie
ca. 15 km vanaf het centrum van Farsund
Speeltuin en zandstrand
Bootverhuur en visgerei tegen betaling
Diverse activiteiten en excursies
 • Beoordeling9.2
 • Bij het strand
 • Bosrijke omgeving
 • Bergen of heuvels
 • Farsund Resort - kijk voor de beste deals bij:
  De Jong Intra Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Farsund Resort, Noorwegen

  Het Farsund Resort ligt vlak bij het pittoreske plaatsje Farsund in het zuiden van Noorwegen. Farsund Resort is een luxe vakantiepark op een idyllische plaats aan de zuidkust. Het resort is zo gebouwd dat het vanuit de accommodaties een schitterend uitzicht biedt op de nabijgelegen fjord. De omgeving is prachtig met haar bergen en meren en biedt uitstekende mogelijkheden voor een actieve vakantie. Er is wifi-internet. De receptie geeft je graag toeristische informatie, en je kunt er excursies boeken.

  Een bijzondere bestemming voor diegenen die rust, een mooie omgeving en luxe willen combineren. Kinderen kunnen zich heerlijk vermaken aan de waterkant: pootje baden, varen of krabbetjes vangen.

  Farsund Resort beschikt over een privéstrand. Vanaf het strand kun je zo een verfrissende duik nemen in het zeewater. Er is een (vis)restaurant waar heerlijke verse vis geserveerd wordt. Ook in het stadje Farsund zelf vind je diverse restaurantjes en café's.

  Het resort biedt volop mogelijkheden om actief in de buitenlucht bezig te zijn. Zo is het mogelijk om een bootje en visgerei te huren. Of ga je op eland-safari? Je kunt ter plaatse fietsen huren of tennissen.
  Boek Farsund Resort via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Noorwegen!