EuroParcs Resort de Kempen

Bosrijke omgeving
Wellnessmogelijkheden
Overdekt zwembad met peuterbad
Indoor speelparadijs
Dicht bij Antwerpen
Fietsen en wandelen
De Antwerpse Kempen
Attractieparken, Plopsaland, Antwerpse Zoo
 • Beoordeling7.8
 • Middelgroot parkM
 • Bij het water
 • Binnenzwembad
 • Wellness
 • Bosrijke omgeving
 • EuroParcs Resort de Kempen - kijk voor de beste deals bij:
  EuroParcs Bekijk
  prijs


  Vakantiepark EuroParcs Resort de Kempen, Antwerpen

  Ontdek de Atwerpse Kempen bij het plaatsje Mol en logeer in een mooi vakantiehuis op EuroParcs Resort de Kempen. Ben je op zoek naar een comfortabel vakantiepark in België dan lijkt ons dit de juiste keuze. In de groene en waterrijke omgeving van de Antwerpse Kempen ligt het kindvriendelijk bungalowpark Resort De Kempen. In deze omgeving krijg je direct zin om er lekker op uit te gaan. Fietsen en wandelen kan er volop door de vele fiets- en wandelroutes en voor de liefhebber zijn er vismogelijkheden. Verder ligt de stad Antwerpen ook op rij-afstand, dus een dagje winkele zit er ook in.

  Een actieve vakantie op EuroParcs resort De Kempen
  Vervelen op dit park gaat niet lukken. Er is een fijn strand aan het recreatiemeer. Dat wordt spelen, spetteren en heerlijk relaxen aan het strand. Bij minder weer ga je naar het overdekte zwembad voor een middagje waterpret. Ook kunnen de kinderen al hun energie kwijt in het indoor speelpaleis. Voor volwassenen heeft het resort bovendien een aantal wellnessfaciliteiten met onder andere een Turks stoombad. En in schoolvakantie wordt er een leuk animatieprogramma aangeboden. Trek na een dagje strand op het park dan kun je de dag afsluiten in het gezellige restaurant op het park.

  Bezoek het bruisende Antwerpen voor een dagje shoppen
  De Antwerpse Kempen is een prachtig natuurgebied waar je mooie wandelingen kunt maken en sportieve mountainbikroutes kunt volgen. Ook voor fietsers heeft dit gebied veel te bieden. De paden zijn meestal vlak en je fietst door adembenemende landschappen. Er is een uitgebreid fietsnetwerk van wel 2000 km.

  Binnen 45 autominuten ben je in het hart van het veelzijdige Antwerpen! Je kunt het Diamantmuseum bezoeken of een dagje gewoon slenteren langs de leuke winkels en restaurants. En een bezoek aan de Antwerpse ZOO is erg leuk voor het hele gezin. Maar ook Bobbejaanland en Plopsa Indoor liggen op rij-afstand voor een gezellige dag uit.

  Boek EuroParcs Resort de Kempen via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in België!