Eiland van Maurik

Indoor speel- en waterparadijs
In het hart van de Betuwe
Gelegen aan groot recreatiemeer
Recreatieteam in het hoogseizoen
 • Beoordeling7.8
 • Bij het water
 • Buiten- en binnenzwembad
 • Bosrijke omgeving
 • Eiland van Maurik - kijk voor de beste deals bij:
  Vacanceselect Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Eiland van Maurik, Gelderland

  Midden in de Betuwe, in een prachtig natuurgebied, ligt Eiland van Maurik: een gezellig vakantiepark volledig omgeven door water én met een strand! Er zijn op Vakantiepark Eiland van Maurik verschillende horecagelegenheden waar je kunt genieten van een simpele snack tot een à la carte gerecht. Verder zijn er diverse goede voorzieningen voor een vakantie met het hele gezin.

  Een topvakantie voor de kinderen
  Spetteren, zwemmen, knoeien met volle emmers, stoeien in het water, met een duikbril op hun neus munten van de bodem opduiken, roetsjen van de glijbaan, dobberen op een luchtbed, overgooien met een opblaasbal en watertrappelen tot hun beentjes er moe van zijn. En dat kan dus allemaal op het Vakantiepark Eiland van Maurik.

  Als je van water houdt, zit je hier dus ook goed.
  Als je 12 jaar of ouder bent is hoef je je zeker hier niet te vervelen!! Wat dacht je van boogschieten, klauteren op een klimwand, relaxen voor de tv in de speciale loungeruimte of een potje poolen, gamen of een spel spelen op een van de speelautomaten. Wil je contact houden met je vrienden thuis, dan kun je hier gebruik maken van het internet of neem gewoon je laptop mee, want op het hele park heb je beschikking over draadloos internet! Met een beetje mooi weer kun je ook op een banaan achter een speedboot het water op, kajakken of zelfs windsurfen.

  Dit vakantiepark ligt op circa 2 kilometer van het plaatsje Maurik.
  Voor een dagje uit kun je met de kids naar Ouwhands Dierenpark Rhenen, het vestingstadje Buren, landgoed Mariënwaerdt, Slot Loevestein of een museum. Of stap met z’n allen op de fiets en ontdek de slingerende dijkjes, pittoreske dorpjes en leuke stadjes in de Betuwe.--


  Boek Eiland van Maurik via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Nederland!