Eigen Wijze

Groen vakantiepark
Vakantiewoningen
Glampen in safaritenten met badkamer
Tennisbaan, vijver
 • Beoordeling8.6
 • Bij het water
 • Bosrijke omgeving
 • Eigen Wijze - kijk voor de beste deals bij:
  Belvilla Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Eigen Wijze, Flevoland

  Vakantiepark "Eigen Wijze" ligt in de Noordoostpolder op de grens van het nieuwe en het oude land, en ligt aan de rand van het Kuinderbos (1100 ha) dat wordt doorkruist door uitnodigende wandel- en fietsroutes. Het park ligt op het erf van een boerderij, temidden van de groene natuur. Het park is niet alleen zeer geschikt voor rustzoekers en natuurliefhebbers, ook kinderen weten zich altijd te vermaken met o.a. paardrijden, voetballen, broodjes bakken, skelterrijden etc. Ook is er een visvijver op het park waar gevist kan worden.

  Flevoland ontdekken
  Dankzij de centrale ligging zijn ook de voormailge eilanden Urk en Schokland en oude Zuiderzeestadjes als Blokzijl, Kuinre, Hindeloopen en Zwartsluis aantrekkelijk om te bezoeken. Op fietsafstand van het park liggen de natuurgebieden de Rottige Meente, de Wieden en de Weerribben. Verder is een bezoek aan de Hanzesteden Kampen, Hasselt en Zwolle zeker een leuk dagje uit.

  Wordt het een glampingvakantie in Flevoland?
  De Glamptenten liggen er aantrekkelijk bij. Deze tenten hebben uitzicht op de vijver en hebben een mooi terras, eigen badkamer en compleet ingerichte keuken. De huisjes hebben een charmante uitstraling en zijn gebouwd in een karakterisiteke Zuiderzeestijl. De verschillende, vrijstaande huizen staan rond een vijver en worden omringd door een houtwal met wandelpaden.
  .

  Boek Eigen Wijze via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Nederland!