Droompark De Zanding Droomparken vakantiepark

Nabij Nationale Park Hoge Veluwe
Grote recreatieplas op het park
Groot aanbod van faciliteiten en activiteiten
Restaurant
Supermarkt
Pannenkoekenrestaurant
Recreatieprogramma zomer
Basketbalveld en Jeu de Boulesbaan
 • Beoordeling8.3
 • Binnenzwembad
 • Wellness
 • Bosrijke omgeving
 • Droompark De Zanding - kijk voor de beste deals bij:
  Droomparken Bekijk
  prijs
  Roompot Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Droompark De Zanding, Gelderland

  Vakantiepark De Zanding is gelegen op de Veluwe, in het mooie Otterlo. Dit ruim opgezette familiepark wordt gekenmerkt door natuurlijke begroeiing, een betoverende omgeving en een breed faciliteitenaanbod. Het park ligt op één van de mooiste stukjes Nederland, net buiten de bebouwde kom van het Veluwse dorpje Otterlo. Het is aan drie kanten omsloten door uitgestrekte natuurgebieden met onder meer zandverstuivingen en eeuwen ouden bossen waar regelmatig nog wilde edelherten, reeën en wilde zwijnen te bewonderen zijn. Het park ademt één en al sport-, spel- en waterplezier uit. DroomPark De Zanding biedt u eindeloos veel mogelijkheden voor een heerlijke vakantie op de Veluwe, waar altijd wel wat te doen is!

  Kinderen hebben hier dan ook de tijd van hun leven. Zij vermaken zich bij de activiteiten van het professionele recreatieteam, dromen lekker weg bij het Zandingtheater of ondernemen een spannende activiteit op het avonturen eiland of in de 11 meter hoge klimtoren. Ook de jeugd is, in gezinsverband, van harte welkom op dit park. Voor hen zijn er speciale activiteiten en een jeugdhonk. Verder is er een overdekt zwembad compleet met wellness met finse en turkse sauna!

  DroomPark De Zanding biedt u eindeloos veel mogelijkheden voor een heerlijke vakantie op de Veluwe. Zowel tijdens de zomervakantie, meivakantie en herfstvakantie als tijdens de pinksterdagen en hemelvaart, maar ook buiten de vakantieperiodes voor een kort of lang verblijf is er altijd wat te doen op dit prachtige vakantiepark op de Veluwe. En wat dacht u van winterkamperen? Het is allemaal mogelijk!


  Boek Droompark De Zanding via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Nederland!