Droompark Bospark Garderen Droomparken vakantiepark

Midden in de natuur van de Veluwe
Tussen Apeldoorn en Harderwijk
Veel activiteiten in de omgeving
Dierentuin, pretpark, musea
Voorzieningen van het Hotel
 • Beoordeling7.3
 • KleinschaligXS
 • Buitenzwembad
 • Wellness
 • Bosrijke omgeving
 • Droompark Bospark Garderen - kijk voor de beste deals bij:
  Droomparken Bekijk
  prijs


   

  Accommodatie op Droompark Bospark Garderen

  Vakantiepark Droompark Bospark Garderen, Gelderland

  DroomPark Bospark Garderen is een intiem opgezet park midden in eeuwenoud natuurschoon aan de rand van het gezellige Veluwse dorpje Garderen. Een ideale vakantieplek voor de natuurliefhebber. Het park is omgeven door prachtige bossen, hoeven, heidevelden en pittoreske plaatsen als Apeldoorn, Harderwijk en Amersfoort. Op het park kun je gebruik maken van de faciliteiten van WestCord Hotel de Veluwe, die tevens de verhuur van de recreatievilla’s verzorgt.

  Toe aan rust en gastvrijheid?
  Als gast van DroomPark Bospark Garderen kun je ook gebruik maken van het verwarmde buitenzwembad van het naastgelegen WestCord Hotel de Veluwe. In de maanden april tot oktober is het zwembad geopend. Wil je tijdens de vakantie ook eens extra ontspannen? In het wellness centre van WestCord Hotel de Veluwe kun je als gast van Talmahoeve ook genieten van een Finse sauna, infraroodsauna, lichttherapiesauna, Turks stoombad, relaxruimte, stortdouche, douche, solarium & fitness.

  Ook het restauirant van het hotel staat tot je beschikking. Hier kun je dagelijks ontbijten, lunchen en dineren. In het Grand Café kunt u ook terecht voor een kopje koffie, drankje of lunch van de kleine kaart. Daarnaast is er een poolbiljart, dartbord en de leestafel.

  Een mooie omgeving voor een fijne gezinsvakantie
  De prachtige omgeving van Bospark Garderen leent zich uitstekend voor een fietstocht door de uitgestrekte bossen en langs de gezellige dorpjes in de buurt. Bij de receptie van het hotel kun je fietsen huren.




  Boek Droompark Bospark Garderen via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Nederland!