Dorint Sporthotel en Resort Bitburg, Nordrhein-Westfalen / Eifel / Sauerland

Dorint Sporthotel en Resort Bitburg

Luxe complex omringd bergen/bossen
Uitzicht over Bitburger Stausee
Verwarmd overdekt zwembad
Sportvoorzieningen
 • Beoordeling8.3
 • Binnenzwembad
 • Wellness
 • Bosrijke omgeving
 • Bergen of heuvels
 • Dorint Sporthotel en Resort Bitburg - kijk voor de beste deals bij:
  Vacanceselect Bekijk
  prijs


  Over vakantiepark Dorint Sporthotel en Resort Bitburg, Nordrhein-Westfalen / Eifel / Sauerland

  Vakantieparkinfo: Dorint Sporthotel en Resort Bitburg bij Biersdorf am See in de Eifel.

  Een groots opgezet vakantieresort annex hotel. Zeer geschikt voor familievakanties. In de omgeving is er veel te beleven.
  DorintResorts Bitburg Südeifel is omringd door een prachtig berg- en boslandschap. De mooie omgeving van de Eifel biedt optimale sportieve fietsmogelijkheden en je kunt hier fantastisch wandelen. Het park is gelegen tegen een berghelling met een schitterend uitzicht op de Bitburger Stausee.

  De appartementen hebben alle uitzicht op het meer, zodat je vanuit je appartement de prachtige omgeving kunt bewonderen. DorintResorts Bitburg Südeifel is vanwege de overvloed aan mogelijkheden niet alleen voor de natuurliefhebber een ideale vakantiestek.

  In het hotel zijn vele faciliteiten aanwezig, waar je gratis of tegen een vergoeding gebruik van kunt maken. Er is een recreatieteam aanwezig, welke verschillende activiteiten organiseert. Er zijn tal van sportfaciliteiten, zoals o.a. een binnenzwembad, tennisbanen, een squashbaan, bowlingbanen en een fitnessruimte. Voor degenen die zich eens lekker willen laten verwennen is er een massage- en schoonheidssalon. Door deze vele (sport) mogelijkheden is dit een zeer geschikt park voor jong en oud!

  Boek Dorint Sporthotel en Resort Bitburg via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Duitsland!