Vakantiepark aan Heegermeer
Watersportgebied
Bootverhuur
Kindvriendelijk aangelegd
 • Beoordeling9.3
 • Bij het strand
 • Bij het water
 • De Pharshoeke - kijk voor de beste deals bij:
  Belvilla Bekijk
  prijs


  Vakantiepark De Pharshoeke, Friesland

  Op één van de mooiste plekjes in het Friese merengebied ligt Watersportpark De Pharshoeke, ideaal gelegen op een schiereiland in het Heegermeer en op een steenworp afstand van het gezellige watersportdorp Heeg, met z'n gezellige terrasjes en sfeervolle winkels. Hier vindt de watersporter alles wat hij zoekt, want voor zeilers, surfers, zwemmers of vissers is dit gebied rijk aan mogelijkheden. Ook fietsers en wandelaars hebben hier volop de ruimte. De vele fietspaden voeren u door de vaak ongerepte natuur en langs schilderachtige dorpjes.

  Kom je met je eigen boot, dan heb je hier een gratis ligplaats gedurende de periode waarin je een bungalow hebt gehuurd. Je kunt ook gebruik maken van de boottakel (tot 1000 kg.), om je boot in- en uit het water te halen. Natuurlijk kun je op het park ook een boot huren.

  In Watersportpark De Pharshoeke is het heerlijk relaxen na een actieve dag op het water. Het park kenmerkt zich door de ruime opzet, rust en kindervriendelijke mogelijkheden. Zij hebben hier hun eigen speelweide, visoever en een plekje waar kleine bootjes of hobbycats te water kunnen worden gelaten. Ook is dit een ideaal plekje voor surfers. Pal naast het park ligt een natuurzwembad met zandstrandje (gratis toegang voor alle gasten).

  Watersportpark De Pharshoeke biedt alles voor een geslaagd verblijf. Fijne vakantie!  Boek De Pharshoeke via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Nederland!