Binnen- en buitenzwembad
Ook chalets met sauna
Super kindvriendelijk
Diverse speelfaciliteiten
Ook leuk voor tieners
 • Beoordeling8.0
 • Groot parkL
 • Bij het strand
 • Buiten- en binnenzwembad
 • Wellness
 • De Krim - kijk voor de beste deals bij:
  Vacanceselect Bekijk
  prijs


  Vakantiepark De Krim, Waddeneilanden

  Vakantiepark De Krim is het fijnste vakantiepark van Texel en de Waddeneilanden. Kies je voor een topvakantie op de Krim op Texel dan kies je voor een fijn zwembad, enkele restaurants en veel parkvoorzieningen! Zoek je een ingerichte accommodatie op Texel dan zit je op vakantiepark de Krim goed er is een ruime keuze in luxe vakantiehuizen / bungalows of chalets en verder een goed verzorgd kampeerterrein met ruime campingplaatsen.

  Verder heb je hier alles voor een kindvriendelijke vakantie. Voor de waterratjes is er een leuk zwembad (zowel binnen als buiten), gezellige restaurants, fijn indoor speeltuin en vele goed onderhouden voorzieningen. Er zijn o.a. bowlingbanen, lasergame en een theater. Voor je dagelijkse boodschappen kun je terecht in de supermarkt op het vakantiepark.

  Kamperen op de Krim doe je op de vijfsterrencamping
  Er zijn comfortabele kampeerplaatsen voor tent, caravan of camper. De kampeerplaatsen zijn ruim en beschut. Bijna ieder terrein heeft zijn eigen speeltuintje. Heel handig: vanaf de campingplek kun je altijd een oogje in het zeil houden.

  Verliefd worden op Texel
  De ligging van vakantiepark de Krim is perfect, slechts 10 minuten op de fiets naar het strand. Het Natrionaal Park Duinen en golfbaan de Texelse liggen naast het vakantiepark. Het hele jaar door is het goed toeven op Texel. Het is het grootste en het meest veelzijdige waddeneiland van Nederland. Ga fietsen, wandelen of lekker luieren op het strand. Duinen, bos, heide en strand wisselen elkaar af.

  Luxe kamperen kan op de Krim
  De verwarmde sanitaire gebouwen zijn modern ingericht, met onder andere familiedouches, toiletten, aparte wasruimten, kinderbadjes en wasruimten voor mindervaliden. Je kunt gratis gebruikmaken van de douches. In één sanitaire ruimte bevindt zich een vaatwasser, die gratis in drie minuten de afwas verzorgt. Voor de fervente wandelaars en backpackers zijn er ook trekkershutten beschikbaar.

  Camping de Krim verhuurt comfortabele kampeerplaatsen voor jouw tent, caravan of camper. Ga je Texel verkennen en zoek je een eenvoudige slaapplaats? Dan bieden de vierpersoons trekkershutten uitkomst. Geen gesjouw met tent en luchtbed. Een slaapzak is genoeg. De hutten zijn ingericht met twee stapelbedden, verlichting en kookvoorzieningen.  Boek De Krim via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Nederland!