Groen vakantiepark en camping
Diverse bungalows, chalets
Groepsaccommodatie
Restaurant
Kindvriendelijke speeltuintjes
Buitenbad met peutbadje
Weerribben, de Wieden
Steenwijk, Giethoorn, Kampen, Zwolle
 • Buitenzwembad
 • Bosrijke omgeving
 • De Eese - kijk voor de beste deals bij:
  Belvilla Bekijk
  prijs


  Vakantiepark De Eese, Overijssel

  Bungalowpark De Eese is prachtig gelegen in de bossen van het gelijknamige landgoed, grenzend aan de boscomplexen De Woldberg en De Eese. Het park ligt op de grens van Overijssel, Drenthe en Friesland. In het nabijgelegen Nationaal Park de Weerribben kun je volop wandelen en fietsen. Op het park zelf kun je genieten van het openluchtzwembad en de verspreid gelegen speeltuintjes. En mocht je trekt hebben na een fikse wandeling dan kun je jezelf laten verwennen in het gezellige restaurant.

  Volop activiteiten
  Of je nu kiest voor de wandelschoenen of de fiets: de mogelijkheden zijn hier volop aanwezig. In de directe omgeving kun je de natuurgebieden De Weerribben, De Wieden en het Dwingelderveld, de bossen rond Vledder en Appelscha, het hunebedrijke Havelte, het pittoreske Giethoorn en oude stadjes zoals Steenwijk, Vollenhove, Blokzijl en Zwartsluis ontdekken. Snuif cultuur in het gezellige, historische plaatsje Steenwijk. De binnenstad van Steenwijk heeft een uitgesproken historisch karakter en wordt omgeven door stadswallen en grachten!

  Waar logeer ik?
  Deze Boswachterswoning valt direct op wanneer je op het park aankomt. Het ligt direct aan het begin en dus vlakbij o.a. het zwembad en restaurant. Deze accommodatie is door de indeling zeer geschikt voor families van alle generaties. Tevens is het van alle gemakken voorzien. Je hebt de beschikking over een heerlijke tuin met terras en tuinmeubilair.  Boek De Eese via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Nederland!