Cugnana

Groot zwembad met uitzicht
5 km van zee
Ruim opgezet met veel schaduw
Animatie voor alle leeftijden
Bezoek de Maddalena Archipel
 • Beoordeling8.4
 • Bij het strand
 • Buitenzwembad
 • Cugnana - kijk voor de beste deals bij:
  Vacanceselect Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Cugnana, Sardinië

  Paradijselijk witte stranden met een azuurblauwe zee
  Prachtige baaitjes, hagelwitte fijne zandstranden, azuurblauwe zee…welkom in Sardinië! Vakantiepark Cugnana ligt aan de Costa Smeralda met de meest geweldige stranden om de hoek!

  Dit park ligt in een rustige groene oase. Een briesje vanaf zee en hoge ruisende bomen zorgen voor de nodige verkoeling en schaduw. Op Cugnana vind je faciliteiten voor alle leeftijden; een groot voetbalveld, een tennisbaan en een riant zwembad met een zonneweide met uitzicht over zee.

  Vanaf het zwembad kijk je uit op de duinen en de zee. Wie doet mee aan de befaamde luchtbeddenrace? En daarna...lekker uitrusten op een ligbed. Even iets eten? De poolbar serveert verschillende (warme) snacks, ijsjes en heerlijk gekoelde drankjes! Naar het strand? De gratis pendelbus brengt je naar de mooiste stranden! En ’s avonds? Dan is het tijd om smakelijke streekgerechten te proberen in het restaurant of een pizzaatje te halen om op te peuzelen op het terras van je bungalow. Heerlijk zo’n vakantiedag op Cugnana!

  Een archipel die bestaat uit verzonken bergketens met verstopte baaitjes, lege witte zachte zandstranden tussen granieten rotsen en het helderste zeewater in kleurvariaties van smaragdgroen tot turkoois waarin...dolfijnen zwemmen! Gaat het hier over een onontdekt stukje Azië? Over een gebied in de Caraïben? Nee! De schitterende Maddalena Archipel ligt gewoon in Europa, ten noorden van Sardinië...Dat wordt een paradijselijke vakantie op vakantiepark Cugnana!

  Boek Cugnana via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Italië!