Zwembad met kindergedeelte
Hamam en sauna
200 meter van het Canal du Midi
Wijnproeverij bij een van de wijngaarden
Speeltuin, mini- en tienerclub
 • Bij het water
 • Buitenzwembad
 • Wellness
 • Côté Canal - kijk voor de beste deals bij:
  Vacanceselect Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Côté Canal, Languedoc-Roussillon

  Vakantiepark Côté Canal biedt je het beste van 2 werelden! Op het park vind je vooral rust en ruimte met ontspannende faciliteiten als zwembad, sauna en hamam, rond het park grote wijngaarden en 200 meter verderop het Canal du Midi. En als je toe bent aan wat meer actie, dan zoek je gewoon de levendigheid van de steden Béziers en Narbonne op. Net waar je zin in hebt die vakantiedag!


  Al meteen bij aankomst op Côté Canal oefent het zwembad grote aantrekkingskracht op je uit. Het nodigt uit om tot rust te komen met een goed boek op een van de zonnebedden of juist lekker actief het water in te gaan. Ook aan de kleinste gasten is gedacht, zij spelen zich moe in het kindergedeelte van het zwembad en in de speeltuin. Je kinderen spreken vast al snel wat Franse zinnetjes als ze gezellig meedoen in de kinderclub (juli en augustus). Hapje eten? Op het park zelf eet je eenvoudige maaltijden en in Salelles d'Aude vind je verschillende restaurantjes. Natuurlijk kun je ook met de verse, vaak lokaal geproduceerde ingrediënten je eigen culinaire vaardigheden uitproberen…Bon appétit!

  Door de ligging van Vakantiepark Côté Canal heb je allerlei mogelijkheden voor uitstapjes. Kies je voor een boottocht over het Canal du Midi, een rit langs de wijngaarden of geef je de voorkeur aan steden als Carcassonne, Narbonne en Béziers? De historie van de Katharen loopt als een rode draad door het gebied. Lange tijd hadden de Katharen het hier voor het zeggen en er zijn veel overblijfselen uit deze tijd, gaan jullie één van de kastelen veroveren? Of misschien een dag naar de Middellandse Zee? Dat kan ook. Afwisseling verzekerd tijdens je vakantie op Côté Canal!

  Boek Côté Canal via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Zuid Frankrijk!