Castellaro Golf Resort

Op slechts 5 km van het strand
Luxe vakantiepark met 9-holes golfbaan
Uitgebreide sport- en ontspanningsfaciliteiten
Zwembad met zonneterras
 • Beoordeling7.6
 • Buiten- en binnenzwembad
 • Wellness
 • Bosrijke omgeving
 • Bergen of heuvels
 • Castellaro Golf Resort - kijk voor de beste deals bij:
  Vacanceselect Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Castellaro Golf Resort, Liguria (Bloemenriviera)

  Vakantiepark Castellaro Golf Resort is een luxe vakantiepark met vele faciliteiten. Het is omgeven door een mooi aangelegde golfbaan en dus uitermate geschikt voor liefhebbers van deze sport. Schitterend nieuwbouwcomplex bestaande uit verschillende sfeervolle, in streekstijl gebouwde villablokken waarin de ruim 100 appartementen zijn ondergebracht. De villa's zijn door veel groen omgeven en de verhoogde ligging zorgt voor een geweldig uitzicht over de baai van Arma di Taggia.

  Kinderen kunnen zich prima vermaken in het zwembad, terwijl jij je heerlijk kunt ontspannen in de wellness of tijdens een potje golf. Zowel families als golf- en wellnessfaciliteiten zullen zich uitstekend vermaken in Castellaro Golf Resort.

  Het panoramisch gelegen laagbouwcomplex met restaurant, bar, tennisbaan en zwembad wordt omgeven door een prachtig aangelegde golfbaan (9 holes).
  Vanuit het resort heb je een prachtig uitzich op zee, die op ca. 8 kilometer ligt. Golfers hebben de beschikking over een 9-holes golfbaan, waarvan er 's avonds een aantal verlicht worden. Op ca. 10 kilometer ligt de badplaats San Remo, bekend om haar casino's en het jaarlijkse festival. Deze badplaats is zeker een bezoekje waard.


  Boek Castellaro Golf Resort via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Italië!