Veel rust en privacy
Heerlijk zwembad om af te koelen
Prima ingerichte agriturismo
Speeltuintje voor de kinderen
Het prachtige Siena om de hoek
 • Buitenzwembad
 • Bosrijke omgeving
 • Bergen of heuvels
 • Casa Bella - kijk voor de beste deals bij:
  Vacanceselect Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Casa Bella, Toscane en Elba

  Veel rust en privacy
  Agriturismo Casa Bella is een prachtige villa gelegen op een zeer panoramische locatie. Het decor: mooie olijfbomen, bloemen en planten, de Toscaanse heuvels en heel veel rust en stilte. Casa Bella is de perfect plek voor iedereen die wil genieten van de schoonheid en rust van Toscane.

  Is er een zwembad? Ongetwijfeld de belangrijkste vraag van de kinderen. Ja, dat is er! Heerlijk om even te dobberen tijdens een warme dag. En na de lunch, lekker in slaap vallen onder een parasol!

  Lekker met z’n allen eten aan een grote tafel buiten. Een heerlijke lunch voorbereiden of lekker kokerellen voor het avonddiner. In de directe omgeving tref je veel boeren die hun verse ingrediënten verkopen om heerlijke gerechten klaar te maken. Buiten is er ook een grote barbecue.

  Er is zo veel te zien in deze veelzijdige regio. Er zijn in Toscane behoorlijk wat prachtige steden, bijzondere dorpen en pittoreske plaatsjes te vinden. Niet te missen iseen bezoek aan Siena of Volterra…en niet te vergeten, het “Manhattan” van Toscane, San Gimignano.

  Boek Casa Bella via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Italië!